Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Munkaszüneti hetek

2008.11.11. 05:41 - BéBé

Tekintve, hogy ez nem Énblog, megkímélnék mindenkit attól, hogy elmeséljem, merre jártam az elmúlt három hétben a Klub és a blog helyett, habár megérne egy-két fejezetet mindenképp.

Amúgymeg. Ma fergeteges Fel te kerem koncert helyszínéül szolgáltunk, stílszerűen bétékás party keretein belül. Meló előtt alkalomhoz illően megnéztem a Clerks-et (nekem ugyanis ma be se kellett volna jönnöm...), tekintve, hogy egy kollegina helyett dolgoztam. Speciel arról nem tudtam, hogy nyolcra kellett volna menni, de nem volt gond, mert mint kiderült, M*tté meg igazoltan 10-re érkezett egy operaelőadásból kifolyólag. Még jó, hogy nem csak ketten dolgoztunk... Első említést érdemlő vendégünk a korai órákban érkezett, kettő kabáttal kezében (amiben jött, azt már leadta), mondván, most hozta őket az irodáról. Az egyiket a múlt héten hagyta fogasainkon érlelődni a késő őszi neonfényben, a másikat pedig még egy régi borgőzös hajnalon, aminek lefolyása már a múlt ködébe veszett. Ezek után csak természetes, hogy a vendégünk volt rájuk...

Sok meglepő dologgal találkoztam már akár eseménydúsnak is mondható "pályafutásom" során, de ma este kérdezték meg először tőlem, hogy lehet-e kártyával fizetni. Úgy látszik Európa még messze van ("mert kávém Omnia..."), de már ezen sem tudtam meglepődni. Inkább csak erőt vett rajtam a keleteurópai nyomorérzés, hogy bizony nem, nem lehet még ezt sem. Hálistennek...

Ráadásul veszélyben vagyunk: egyre több közgazdász hallgató lány jár le ipari méretű táskákkal (el nem tudom képzelni, mi a fenével lehetnek tele), és mint M*tté rávilágított, ez erősen előrevetíti annak a lehetőségét, hogy Divat Lesz. Mármint a (méretei alapján valószínűsíthetően) téglacsempész funkcióval fölszerelt női bőrönd. Ez pedig igencsak meg fogja nehezíteni a későbbiekben a munkánkat. De hát ez van. Ha a csakis fehérneműben járás lenne divatban, nem lenne melónk sem. Bár talán a világ vidámabb lenne valamelyest...

Új tartozékunk is van: egy ninjának öltöztetett béka személyében, akit ma Dani meg is cigiztetett. Ez sokat nem ártott neki, lévén plüssből van. De hogy honnan, azt nem tudom, ez az elmúlt pár hét termése, amiről teljes egészében lemaradtam. Apropó tartozék. Celebeink közül is jópáran képviseltették magukat: A TéTéKás (megkínált cigivel), a Táskás Lány (akit ezentúl már csak akkor írok ide, ha NEM lesz lent... Amúgy új táskája van), Pocket Rimbaud (a bőrdzseki-kivétel-majd-kint-elhagyás-de-rajtunk-keresés világrekordere xD), valamint Mindenvoltmár Józsi, aki ma roppant elfoglalt volt, le sem igazán csekkolt nálunk.

Jegyelhagyók dögivel, kedvenc az arab nevű srác, akinek megkerült a cucca, de a "mi van a zsebekben" kérdésre a mellette álló haverja válaszolt tragikus hirtelenséggel: "Bomba" Hát, kacc-kacc.

Mai dolgozni akarásunkat egyebekként híven jellemezte, hogy a buli vége felé (ami a korai kezdésnek hála(??) a szokásosnál később érkezett el) már kő-papír-olló párbajokkal döntöttük el, ki menjen ki a pultba. Öt győzelemig mentek...

Szolgálati közlemények:

Drága (viszonylag) kollegánk, labamba mostanában gyanúsan sokat pötyögteti a mobilját. Kérdésünkre azt a kitérő választ adja, hogy a számlaegyenlegét kérdezi le. Aki tudja a számlaegyenleg nevét (életkorát, egyéb pletykát...) az jelentkezzen, mert makacs titoktartása következtében lassan kiapad a belső pletykahálózatunk. Kösz :)

Valamint Alzheimdr, a leghosszab komment alkotója addig nem veheti át ennek folyományaként odaítélt nyereményét (aminek mibenlétét egyelőre fedje sűrű homály), amíg vissza nem pakolja saját blogját a netre. Ha más nem is, én olvasom. Tessék szépen alkotni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr74762759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labamba 2008.11.11. 16:04:23

A bombás poén tetszett...:)

3pont1négyn · http://azokmarsokk.freeblog.hu 2008.11.14. 13:58:33

lambambadrága szűkösen járó szavajárása, nagy szókincs számunkra. Ludwig Dzbolrgenstein&CWNsen
süti beállítások módosítása