Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Egy sört kérek!

2008.02.29. 17:10 - labamba

Címkék: sör sziget

Mivel Bébé az este minden mozzanatát elmesélte, megosztanék veletek egy szigeti történetet, okulásképp, hogy nem minden pultos, ami magyar, illetve a pénzesek közt is akadhatnak honfitársak. 
Kávépultos voltam, ergo az összes dolgozó (takarító, pultos, biztonsági, dj, mixer, stb...) nálam kezdte, ill. fejezte be a napját, hogy közben módomban álljon begyűjteni minden bennfentes információt a Sziget életéből. Ezt a sztorit egy olyan srác mesélte, aki szakácsként dolgozott az egyik kifőzdében, de persze italt is árultak. Dél körül jött kávéért, hulla másnaposan, és elmesélte hogyan történt az ominózus berúgásuk.  Halljátok hát.
Este, hajtás, odajön a pultoshoz egy magyar fickó (Szigeten vagyunk, fontos megemlíteni a nációt, hisz a magyarok olyan 15%-os kisebbségben vannak), és közli, hogy kér egy sört. Egy hordóval. Pillanatnyi csend, ez még a Szigeten is szokatlan. Pultos picit megrezzen, visszakérdez, biztos jól értette-e.
- Igen, verjenek csapra egy új hordóval.  
- őő, hát... Nem verünk csapra, megvárjuk míg ez kiürül, majd akkor teszünk újat. 
- De én egy újat akarok!  
- De hát ebben is ugyanaz van...  
- Figyelj! - mondja közelebb hajolva a pultoshoz - itt egy kis pénz, így már adod az újból?  (Azzal átnyújt egy húszezrest.)
- De akkor az egész hordót ki kell fizetned... 
- Jó, tudom.
Pultos ismét megrezzen, elgondolkodik, ez most mi lehet, majd aztán kiszámlázza a hordó sört. Szigetes áron ez olyan hatvanezer körül volt, plusz ugye az első húszezrese...  Fickó fizet, hordót kicserélik, majd csapolnak neki egy korsóval. És amire senki sem számít: megissza a korsó felét, köszön, majd távozik... Kifőzdések meg csak pislognak, ilyet még ők se éltek meg...
A sztorihoz még hozzátartozik, hogy miután a dolgozóknak sikerült feldolgozni a történteket, mindannyian tisztességesen berúgtak az "extra" pénzből. Végülis, 80,000 forint borravaló egy fél sörre nem olyan rossz...

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr65359552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéBé 2008.02.29. 18:45:40

Ugyan, dehogy mondtam el mindent.
Többek között meg sem említettem a srácot, aki a bejáratnál a pénztáros csajtól akarta kivenni a kabátját például... :P

Pacho · http://pacho.blog.hu 2008.03.01. 00:49:25

Kedves kis paranoid gazdagok mindig jóljönnek mindehol.:)

Nyiki 2008.03.01. 06:13:32

Hello!
Nem hiszitek el de apum hamarabb látogatta meg ezt az oldalt mint én!Gondoltam ezek után feltétlenül be kell néznem ide!:)
Huh nem is olyan könnyű hajnalban fogalmazni.
Hogy nektek ez, hogy megy lövésem sincs!? Jah megsúgom holnapra már ígérte magát egy leány kabátkeresésre!Hogy eljön-e az még a jövő zenéje!
Jó éjt!

tdani87 2008.03.01. 08:17:33

Hogy érted hogy kabátkeresésre?

Nyiki 2008.03.01. 16:29:24

Szia!
Kabátkeresés:
Tegnap este zárás után még kint áldogáltunk a klub elött amikor érkezett egy lány, hogy ő bent hagyta a kabátját a ruhatárban.Minden kabátot amit bent felejtenek nálunk, zárás után az irodába viszünk.Mivel zárva volt minden és mindenki hazament így leghamarabb csak ma kaphatja meg a kabátot egy kevéske kis papírmunka után.Ezt álltalában már az ügyeletesek intézik a feledékeny vendégekkel, de szombatonként amikor nincs ügyelet mi is szoktunk kiadni így kabátot.Egyébként a hosszabb ideje elhagyott dolgokat (kabát,táska,cipő stb.) egy nagy fekete zsákban gyűjtik és ha nem jelentkezik érte senki akkor a vöröskereszt a végállomás!Bár a zsákban történő turkálást nem ajánlom senkinek...leírhatatlanul büdös!

labamba 2008.03.05. 16:41:48

Csuklószorító, karperec, fülbevaló, discman, cowboykalap... Az IPodokat megtartjuk... (Csak vicc volt.)
süti beállítások módosítása