Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Parlez-vous francais?

2008.03.18. 20:57 - labamba

Mivel már egy hete nem dolgoztam és nem tudom mikor fogok újra, egy újabb szigetes gyöngyszemet osztanék meg veletek. (Nem, nem vagyok munkanélküli, csak én vagyok a beugrós, sosem tudom előre mikor fogok dolgozni.)
Délután 2 környékén járunk, indul a nap, ébrednek az emberek, és mivel a többségük kávéfüggő, hát felém veszik az irányt, abban a tudatban, hogy így csillapíthatják koffein-éhségüket (szomjukat). Mekkorát tévednek... Szóval elém áll egy fickó, mire én barátságosan (talán még egy mosolyt is megeresztve így műszak elején) megkérdezem:
- Szia, segíthetek?
- He?
- Can I help you?
- He?
Csak így, minden mellébeszélés nélkül, másodjára is. Gondoltam megpróbálom mégegyszer, hátha lassú még így reggeltájt:
- Can I help you?
- He?
- Do you speak English?
- He?
Nem baj, beszélek én más nyelvet is, próbálkozzunk:
- Sprechen Sie Deutsch?
- He?
- Parlez-vous francais?
- He?
Igazándiból franciál csak két mondatot tudok, de azért bepróbáztam (a másikat a Moulin Rouge-ból tanultam, nem pont itt és vele akartam elsütni...). Úgy éreztem, megállt a tudományom, amikor észrevette a tehetetlenségemet, és hirtelen visszakérdezett:
- Do you speak English?
Erre mit lehet válaszolni?

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr59386728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéBé 2008.03.18. 23:11:39

példának okáért:

"NO, i didn't." Ez biztos meglepte volna.

Habár pölö sok magyarnál meg lehet figyelni, hogy erre nem azért mondják, hogy "yes", mert beszélnek angolul, hanem azért, mert értik a kérdést...