Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Neunundneunzigluftballon és tsai, avagy a neue deutsche welle még mindig sikk

2008.04.04. 05:01 - BéBé

Korai zárás, juhé. Jahhj, de fáradt volt ma mindenki... Bár én 2 óra tájban átestem a holtponton, és közveszélyessé váltam :)Ellenben sok jó részeget láttunk, volt pult előtt táncolós-hanyattesős, az a legjobb egyébként.
Mai értetlenkedőnk érdekes figura volt, mondta, hogy csak a cigarettatárcáját akarja kivenni a kabátjából. Kollegina kivitte neki, ő meg nézett, hogy neki csak a tárca kell belőle. Mi meg mondtuk, hogy jó, akkor talán vegye ki... Eleinte furcsán nézett, de egy-két másodperc múlva kivette. Hm. A kedvenc cigimetbennfelejtettem esetek egyébként is azok, amikor valaki beadja a cuccát, és három-négy óra múlva kéri ki "bocsiacigimbennmaradt"-ra. Jó erős dohányosok lehetnek. Ilyen minden nap van.
Ellenben, tekintve hogy németes szakest volt, nem Dj Hungáriabiztosító nyomta a kistermet, hanem valaki más (fogalmam sincs, hogy ki egyébként), viszont sok német zenét nyomott, Ärtztét, Rammsteint, mindenféle jót. Külön mosolygós, amikor épp vetkezik valaki utcai ancúgjából előtted (alkoholizálás folyományaként igen széles mozdulatokkal), közben pedig üvölt, hogy "let me see you stripped..." Hehe.
N*ki kitalálta, hogy aki táncol neki hülyén, annak ingyen veszi be a cuccát (itt már vidámak voltunk, szinte mi is buliztunk) Egy vállalkozó volt, lambadázott nekünk valami latin számra. Aztán ez az angebot feledésbe merült. Ja, meg táncoltattuk is a közönséget (az úri közönség táncolt is, ahogy az meg van írva(bizonyos Rejtő regényekben... :P))
Egyszóval a mai egy jó hangulatú este volt, dolgozónak, vendégnek egyaránt. Bár tény, hogy mi nagyon fáradtak voltunk már kezdéskor is.

M*tté, ti csináltátok a tablót? Király lett. Ellenben a P*terfyb*ri-montázsomat mér' kellet átéccázni? Te romboló állat, te! :):)

Ma megjelent celebek: a Táskás lány, a Néma bumeránglány, Farquaad nagyúr. De holnaptól hétvége, jön az "igazi" keménymag :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr71410631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hermate 2008.04.04. 07:35:56

Nyilván mi csináltuk a tablót! De nyugi mer eltettem neked még egy hökkentőt amiből már ki is van vágva a B*ri...
A 3 grácia ,hogy tetszett?
süti beállítások módosítása