Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Ahová én lépek, ott fű nem kisterem

2008.04.05. 05:20 - BéBé

Ma hajdúmegyei fölénnyel büszkélkedhetett a tisztelt vendégsereg, bár a Semmelweissről is sokan lejöttek berú szórakozni egy kicsit.
Első debreceni élményünk az volt, mikor bejött egy vidám csákó, és annyira agilisen szevasztokolt le minket, ami elképzelhetetlen. Kérdezte, megyek-e Debrecenbe. Miért, mi lesz? Koncert. Milyen? Jó koncert. Mondom zsír. Ja, csak siet, mert 4:40kor megy a vonat. Majd megkért, hogy csörgessem föl reggel, nehogy elaludjon. M*ttéék azt hitték, hogy a haverom. Akkor láttam egyébként először életemben...
Nem sokkal később jött a kabátjáért két jól beállt jókiállású drceni csákó (az egyik hangosan és artikulálatlanül üvöltve az "És megint dühbe jövünk" buggys betétdalát), és nagyon megdícsértek minket, hogy milyen frankón csináljuk a dolgunkat. A nem-éneklő el volt hűlve, hogy mennyire jó a memóriánk, hogy mikor visszük be a kabátokat, tudjuk melyik fogasra kell őket tenni. Elmagyaráztam neki, hogy nagyon egyszerű a dolog, úgy kell elképzelni a kezedet, mintha egy bináris szám lenne. Behajtott ujj 0, kinyújtott ujj 1es. Így kettes számrendszerben mutatjuk magunknak a fogas számát, és úgy akasztjuk az ujjunkra a kabátot (nullás fogas nincs, és 1024es se.), így nem kell megjegyezni. Le volt döbbenve, hogy mekkora koponyák vagyunk, és egyszer feltétlenül menjünk el Debrecenbe, és ott is magyarázzuk el mindenkinek, mert tőlünk még rengeteget lehet tanulni. Aztán az éneklős elkezdett üvölteni, hogy a pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt. Mondtam neki, hogy viszont van karamell, tuttifrutti, rumosdió és kávé. Egy ideig kiabálta ezt is, majd kijelentette, hogy megkeni a pufilekvárt, és majd megdöglik az összes cápa. Ezután elmentek. És mindezt halál komolysággal, és nagyon úgy néztek ki, mint aki tényleg el is hitte ezt a hülyeséget.
Ja, igen, ha már az oltásnál tartunk: ma hallottam M*ttétól egy sztorit, neki az egyik pultos mesélte. Nemrég valaki megkérdezte tőle a pultnál, hogy milyen ételeink vannak. Mondta neki, hogy túrógombóc, derelye, ilyesmi. Az illető derelyét kért, erre ő hátraszólt (a nagypult mögött van egy pici szobaszerű izé, amelyikük épp nem dolgozik, az általában ott hűti a levet), szóval hátrakiabált, hogy "Egy derelye lesz!", mire valamelyik másik rosszéletű vissza is kiabált, hogy "Milyen lekvárral?" A választására már nem emlékszem, de kajak leült a pult elé egy asztalhoz, és jóideig várta a derelyéjét. Aztán végül is felhomályosították, hogy ételt azt nem árulunk. Hehh-nyehh.
Volt egy srác, aki odajött hozzánk, és felmutatta a bérletét. Miután közöltük vele a szomorú tényt, hogy sajnos ebből nem lesz kabát, elment. A jelenet megismétlődött párszor az este folyamán, de olyan 3 óra felé szinte teljesen józanul jött vissza. Addig túlestünk már néhány nemisittadtalehanemegymásikklubbancsakmárerresememlékszik eseten. Szóval jön, mondja, hogy fekete szövetkabát(naná! :S), a jegyét nem találja, de addigra már egész megürültünk, elég aprólékosan le is írta, mondom megkeresem neki. Nem találtam. Behívtuk, hogy jöjjön. Ő sem találta. Kérdeztem tőle, nem a sz***klubban adta-e le. Mondja nem. Biztos abban jöttél? Tuti. Telefonált egyet. Mikor végzett megkértem, nézze már meg újra a farzsebében (tessenek labambától tanulni! most is a farzseb!). Ott volt, nyílván. Nézem, 53as. Hát pedig arra kétszer is jártunk... Odamegyünk, hát egy farmerdzsekit lenget a hűs hajnali szellő. Mutatom neki, hogy ide szól a jegye. Nézte egy darabig, majd felcsillant a szeme: Ó! Hát ez az én kabátom! Akkor tényleg nem abban jöttem...                 Áááááááááááááááááá.
Egyébként bolondokháza volt ma egész este, embertelenül nyomult a tömeg, bár balhé nem volt, visszaadóztunk ugyan kábé fél kettőtől, de sikerült megoldani a dolgot. Mondjuk kis várakozást el kellett viselnie a vendégeknek, mert lassú a visszaadózás (úgy ugyanis csak egy kabátot viszel be egyszerre, merthogy általában nem egymást követik a visszaadott jegyek, nagy ugrások vannak köztük, aztán az ember se perc alatt összekavarodik, hogy akkor most melyik melyikre is volt?! Szóval egyenként. Viszont azt gyorsan, mert egyszerre többen is tudnak behozni, nem kell külön tömbösember. Persze ha közben kifelé is hatalmas elánnal veszik a cuccokat, akkor kész a miniatűr káosz. Márpedig ma átjáróház volt a klub.)
Lent volt egyébként a celebek celebje, a Béla. Sajnos nagy volt a pörgés, úgyhogy nem ült le mellénk dumálni, pedig eszméletlen egy arc. Leadta a cuccát, de félt, hogy el fogja veszíteni a jegyet, úgyhogy M*tté ráírta a kezére. Amin egyébként nem könnyű szabad helyet találni... Megemlítette neki, hogy merőben felesleges is a procedúra, ugyanis bármikor megtaláljuk a cuccát, a "helikopteres" dzsekijét (hosszú sztori...) is, meg ezt a katonait is. Mire megkérdezte hogy miért, a helikopterest is leadta?! Amúgy megvolt a jegye, mikor ment. A csöndes haverja csak később ment haza, és mikor jött a pakkjáért valahogy szóbakerült Béla (a haverját egyébként most hallottam először hangot kiadni), és elmesélte, hogy a Béla egész este a sütőtökéről beszélt, meg valami hullámkardról (mi sem tudjuk, mi az), úgyhogy meg is unta hamar. Róla majd biztosan mesélünk a későbbiekben, rengeteg sztori kapcsolódik hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr67411989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoo 2008.04.05. 16:13:28

Jelentem, direkt 100ast adtam a ruhatárnál, és 50est kaptam vissza :D Persze nem csocsóztam, mert már teljesen gatya voltam. És csak most tértem magamhoz.

BéBé 2008.04.05. 16:37:53

Örölünk, hogy sikerült helyrehozni hétfői hibánkat :P :P :P :P

Bálint Csaba · http://srbija.blog.hu/ 2008.04.23. 20:33:05

Hát ez egy remek sztori volt. Nagyon.
süti beállítások módosítása