Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Insomnia Trilógia I. epizód: Celebparádé avagy "Az ari, az idióta és a tökéletes cs*cs"

2008.04.23. 15:31 - BéBé

Mint gondolom érzékelhető, a mai bejegyzés csúszott (már hozzám képest, aki bagoly módra hajnaltájt posztolok).
Ennek oka rém egyszerű: most értem haza úgy, hogy le is tudjak ülni a gép elé.

Na de haladjunk sorban.
Progression. Az ilyen bulikról -ha emlékeim nem csalnak- már volt szó. Jellegzetességük, hogy világosban érnek véget. Télen is. A mai (azaz tegnapi, vagy már én sem tudom) TTK-soknak ingyenes volt, valamint Vad*szmester akció lévén, ismét 1000 fölötti létszámmal büszkélkedtünk. Ám most a megszokott 4 helyett 3an. Már nem azért, hogy dícsérjem magunkat, de k* nagyon jók voltunk! ;) Max két elpakolás, ha volt, és soha ilyen frankón  és kényelmesen még be nem rendeztük a hátsó traktust (a dícséret M*ttét és Danit illeti ezért).
Betelés nem volt, hál'istennek nagyon jó ütemben érkeztek az emberek, egyszer volt csak úgy kb. 1 óra hosszat nagy kavar és torlódás, amikor sokan jöttek egyszerre, kifelé és befelé egyaránt.
Na de nomármost. Jön egy gyerek, aki a részeg haverját kíséri. Közli, hogy elhagyta a jegyét (mármint a haver), de egy barna kord dzsekije volt. Mondtuk neki tök normális hangnemben, hogy jelenleg mintegy 1000 db kabát tartózkodik hátul, és ebből úgy nagyjából 400 db bőrdzseki, háromszáz db farmerdzseki, 200 db a barna korddzseki, 100 db egyéb... A látható helyeken! Nem fogjuk tudni megtalálni, jöjjön vissza záráskor, vagy 1-2 óra múlva, ha már kevesebb lesz bent, most nem fogom neki megkeresni. Erre olyan igazi "megütnéd" arccal meglobogtat egy ezrest, hogy "na jól van, mennyit kell itt ezért fizetni?" Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem így működik ez, és nem anyagi, hanem igen racionális oka van, hogy nem túrom fel a ruhatárat a cuccukért, mégpedig, hogy fe-les-le-ges. Úgyse találom meg, jöjjön vissza később. Erre pár perc múlva visszajönnek, hogy együtt adták le a cetlijüket, de csak az övét kapták vissza, a haverjáét nem (figyelitek, hogy változik a sztori időben előre haladva?) Mondtuk neki, hogy ne szórakozzon, nem keressük meg, jöjjön vissza később. Pár perc, gyerek jön balhézni, hogy egy jegyen volt a cucca a haverjáéval, de csak a sajátját kapta vissza. Valahol itt ment fel bennünk a pumpa (ráadásul a vendéghez szervesen ízesült egy úgynevezett -már elnézést- "tapló" modor). Szórakozzon már mással... És hiába mondtuk neki, hogy felőlünk a fejére is állhat, akkor se fogjuk tudni most megtalálni a cuccát, és igazság szerint, ha tudtuk volna sem próbáltuk volna meg, már csak a hangneme miatt sem (egyébként egyáltalán nem vagyunk kötelesek erre, akinek nincs jegye, az elvileg két dolog közül választhat: vagy megvárja a buli végét, amíg nem marad más, vagy másnap érdeklődik az irodán, hogy megmaradt-e a cucca. Alapvetően csak jószívűségből szoktuk megkeresni a leadott, jegynélküli dolgokat, ha normális módon megkérnek rá, rá is érünk, és nincs bent sok cucc). De hát csak ott szobrozott még a gyerek vagy húsz percet, mire elment. Barna korddzseki egyébként nem maradt a ruhatárban a buli végén.
A másik balhés gyerek már klubzáráskor jött, csak egyetlen kabi volt a ruhatárban, már össze voltunk pakolva, hogy lépünk, és mondta, hogy nincs meg a jegye, de egy szürke kabátja volt. Közöltük vele, hogy nem talált, nincs egy árva szürke kabátunk sem. Hőbörgött, lesz*rtuk, indultunk kifele, mikor visszajött, kezében egy láthatóan földről felszedett jeggyel (rajt' a megmaradt kabi számával!!), hogy adjuk ki a cuccát. Mondtuk, hogy ez baromira nem az ő jegye, és nagyon nem szürke kabát, hanem sötétkék széldzseki, úgyhogy ezt bebukta, erre balhézott egy sort, majd azt mondta, hogy oké, akkor adjuk neki oda azt, legalább valamiben menjen haza. No comment...

Celebparádénk: Shotgunface, Pocket Rambo, a Táskás Lány, a Néma Bumeránglány, 'Vízli' és még volt egy pár, de már sajnos csak rájuk emlékszem... majd M*tté kiegészíti

Szóval -türelmünkhöz hasonlatosan- vége lett idővel a bulinak is, 3/4 6kor sikeresen elhagytuk az objektumot, majd beültünk M*ttéval a Szent István téren egy krimóba dumálni, hogy teljen az idő, ugyanis 9kor találkozónk volt. Előtte még gyorsan hazaugrottunk -M*tté fürdeni, én brióst tekerni- valamint még bementem egy gyógyszertárba koffeintablettákért. Betúrtam 3at egy energiaitallal, majd lemásztunk a sportnapra focizni (illetve M*tté focizni, én csak szurkoltam. Elvből nem sportolok.)
Ott jól ronggyá áztunk és hazajöttünk. Itt tartunk most (figyelitek, alvás még szóba sem került!) Az elkövetkezőkben Tápéra megyek meccset nézni, majd ismét dolgozni, hogy folytatódhasson a trilógia (majd a csütörtöki buli lesz a harmadik rész, aludni nemtom még mikor fogok...)

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr25438866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2008.04.23. 23:34:56

arról volt szó hogy lesz csöcs, erre csak betűk vannak, így már nem is érdekel.

mizie 2008.04.24. 00:37:20

mégis elolvastam.
kurvajó fejek vagytok.

egyszer én is elvesztettem a jegyem és akkor is sokan voltak
sőt még sor is állt és mondta a ruhatáros hogy buli végén majd stb...

de megdumáltuk hogy beenged a ruhatárba hogy megnézzem
az ismerősök körüli kabikat, hogy ott van-e és persze ott volt.

tényleg hatalmas erőfeszítés lett volna tőletek is vmi hasonló...

bull 2008.04.24. 00:41:33

Én is csak azért jöttem ide, hogy csöcsöt nézzek. Most úgy érezm átvertek.

Nincs csöcs, nincs olvasás.

Mint éjféli tolvaj 2008.04.24. 01:15:52

:P (|)

Zeelander 2008.04.24. 07:39:50

mizie, az olvasás nem az erősséged. A gyereknek nem volt ott semmilyen kabátja, csak megpróbáltak lenyúlni egyet. Tényleg szar alakok, hogy nem engedték nekik...

W 2008.04.24. 07:51:35

Úgy érzem, átvertek! Nincs csöcs! Ez olyan magyar.

jrichy 2008.04.24. 07:53:20

Én speciel k*rvára nem örülnék, ha vmi nagyszájú részeg k*cs*g lenyulná a kabátom, mert a ruhatárosnak megesett a szíve a kis b*znyákon, és beengedte a ruhatárba, hogy keresgélje csak nyugodtan. Ha meg tényleg ott volt a nyamvadt kabátja, akkor legközelebb majd nem vedel annyit, vagy olyan helyre teszi azt a rohadt jegyet, ahonnan tuti, hogy nem hullik ki. Tisztelettel! aztabüdösuristenithogyazbesztbasszameg

http://store.worthyfashion.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=worthy&StoreType=BtoC&Count1=9377688 2008.04.24. 08:09:35

ki az a néma bumeránglány? banita? vagy móni? hmm

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.04.24. 10:31:45

Szerepel a csöcs szó aztán egyből 4000-en kattintanak ide...

Petike82 2008.04.24. 12:33:06

na kint van index címlapon. ..:(

Szevasz blogocska ez is tele lesz offolva minden szar szemét szaralak által...:(

BéBé 2008.04.24. 13:51:50

Érdekes, pont ezt beszéltük egy múltkori poszt kapcsán labambával, hogy vajon, ha beleírom, hogy például p*na, akkor kikerül-e indexre. Hát ki. Szánalom.
Egyébként tényleg akartam írni a tökéletes csöcsről, merthogy vendég formájában találkoztam vele aznap este, de aztán meggondoltam magam, mégse ez a blog témája...
Bár egy kommenté lehet... :$

hermate 2008.04.24. 14:15:28

Jah amugy a teljesség kedvéért: a JÁTÉK is lent volt... Ráadásul a 666os fogas volt az övé! Ha jól emlékszem így már teljes a Celeb-listánk!

Petike82 2008.04.25. 13:27:33

jaja, legközelebb írjátok bele szerintem, hogy transzvesztita hungaro pride day és akkor valszeg a kurucinfó lelkes közönsége is megjelenik..

De viccet félretéve: örülök, hogy mégsem lett 78236472354723547823 millió off-os komment. Várjuk az új bejegyzést :)!
süti beállítások módosítása