Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Panaszkönyv jéggel

2008.10.01. 19:42 - labamba

Hétfőn igazán kellemes, laza esténk volt. Ketten dolgoztunk Danival, 740 körül zártunk, de szépen folyamatosan jöttek az emberek, sosem álltak 20-nál többen egyszerre előttünk, viszont pont elég volt hogy kiemeltnem számítson az esténk. A vendégek kedvesek voltak, dehát a bölcsészek általában ilyenek. Volt két rosszalkodó vendégünk, de rajtuk is inkább csak nevettünk, semmint idegeskedtünk volna rajtuk.

 

Az első egy lány volt, aki miután sikeresen beejtette a jegyét a pult mögé, ahová addigra kb. 400 használt jegyet dobtunk a földre (aki járt már nálunk, tudja miről beszélek), még elkezdett balhézni velünk, hogy milyen minőségi szolgáltatás ez, hogy a jegyek ott hevernek a földön és amúgy is azonnal adjam vissza a kabátját, mert ő fizetett ezért... Közöltem vele, hogy ha megnyugszik és elmondja milyen volt, szívesen megkeresem a cuccát. Erre rámutatott az egyik közelben lógó kabátra, és követelte, hogy adjam oda neki, mert ő fizetett érte hogy lerakja, és az az övé, és különben is, ezt tartjuk mi minőségi szolgáltatásnak... Mégis mire gondolhatott, hogy 500 forintos belépőért meg 50 forintos ruhatárért a Continentalban fog bulizni? Nem értem én az ilyet. A történet tanulsága: sose hagyd el a ruhatárjegyed!

 

A másik delikvensünk, akit csak Sunának fogok hívni (aki járt a 2005-ös ttk-s gólyatáborban, tudhatja kiről van szó), a jegyelhagyók egyre népesebb táborát növelte. Szokásához híven mattrészegen esett a pultunkhoz, majd közölte, hogy ő bizony elvesztette a jegyét. Épp néhány kabátot kellett kiadnom, mondtam hogy várjon egy percet, aztán foglalkozok vele is. Egy percen belül meg is kérdeztem tőle, miben is segíthetek, mire az alábbi meglepő választ kaptam:

- Adtam neked egy jegyet, hol a kabátom?

- Nem adtál jegyet, egy fél perccel ezelőtt még amúgy is azt mondtad, elhagytad.

- Nem igaz, én adtam jegyet, kérem a kabátom!

- Nem adtál jegyet, így nem tudok adni semmit.

- Át akarsz verni, kérem a panaszkönyvet.

- Olyanunk nincs.

- Akkor veszek egyet a pultnál!

Gondoltam ennyiben is marad a történet, a pultnál panaszkönyvet nem árulnak, majd iszik egy sört, aztán visszajön később. Meglepődtem, mikor 5 perccel később a főnökkel tért vissza, hogy adjam vissza a kabátját, mert kérte a panaszkönyvet. Természetesen visszakapta a cuccát, soron kívül, jegy nélkül. A történet tanulsága: sose hagyd el a ruhatárjegyed!

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr37691343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili 2008.10.10. 13:35:22

hey hélo! :)
mikor lesz már új bejegyzés?
semmi blogolásra érdemes nem történt a héteeeen? :)

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.10.12. 12:55:09

Hi!

Hát, történni történt sok minden, csak sajnos jelenleg labamba offline üzemmódban tengeti fiatalságának hátralévő szerény hányadát, én pedig jelenleg képtelen vagyok bármire is, kiégett/kifáradt/lehangolt/semmittevő hangulatomból eredően. Kissé kilábalunk a problémákból, és folytatjuk (bár én hétfő után már csak novemberben dolgozom legközelebb, így addig labambára hárul eme nemes feladat)
Elnézéseket kérünk ezúton is.