Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Uborkaszezon keményen...

2008.03.02. 06:05 - BéBé

Szombat. Szokásos szombat.
Érdekes, ilyenkor van a legkisebb forgalmunk. Écesszel ketten lenyomtuk az estét izzadás és hiba nélkül. Egyetlen jegyelhagyónk volt, illetve ő sem jegyelhagyó, csak egy haverja lelépett, és nála volt a jegye. Viszont emlékezett a számára, megmondta, mije volt, mi van benne, írtunk egy átvételit, azt ő is csókolom.
Meg volt egy, aki miután beadta a cuccát, kiment az ajtón, majd visszajött, hogy elvesztette, úgyhogy az utolsó fogasról áttettük a kövire, és kapott egy újat... Igen, persze mindkettő megvolt neki, mikor jött érte, de ezt már szinte természetesnek vettük :)
Olyan szinten ritka volt a vendéginput, hogy volt, hogy egy órán keresztül csak ültünk (oké, strandlabdáztunk, meg olvastunk meg kártyáztunk, de az ugyanaz...)

Mivel említésre méltó csak annyi történt, hogy Indián (nevezzük őt így), az állandó szombati vendégünk, aki már nyitás előtt 2(!!) órával kint áll a bejárat előtt, méghozzá évek óta, ma mégsem az 1es jegyet kapta, ahogy az megszokott, mert közvetlen a pultnál beelőzték. Majdnem szóltunk, hogy előbb Ő, de végül is nem volt pofánk...

Ja igen, mivel-lel kezdtem az előző bekezdést, és nem zártam le. Szóval mivel... ...ezért én is offolok, mint Danika az előző posztban.
Velem cukrászdában esett meg (ott nyáron melóztam mint felszolgáló/pultos/takarító/mindenmás harmadmagammal) a következő (ez volt egyébként a kedvenc vendégnek-van-igaza sztorim):
Néni jön oda hozzám, mondja, két kávét szeretne. Kérdezem, milyet? Feketén, tejszínhabbal, tejjel, cappuccinó? (imádtam cappuccinót főzni. Nem szar porkávé, keményen zöld Segafredoból, frissen darálva, az illatától majd' elélveztem, karoson lefőzni, tejet gőzőlni isteni habosra, hmm...)
Aszongya csak simán espressó.
Két presszókávé, üresen? Kérdem én.
Igen, mondja ő.
-Cukrot adhatok?
-Igen kettővel.
-Tehát két sima espressó két cukorral (két hét alatt megszokod, hogy mindent 4szer megkérdezel, ált. még ez is kevés...).
-Igen, két sima kávé, cukorral.
Lefőzöm, kiviszem, mondok 280 Forint. Ő csak egyet kért.
-Elnézést kérek, máris visszaviszem...

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr55361484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labamba 2008.03.03. 00:03:37

Ezt én ötpercenként játszottam el a Szigeten, csak angolul... Így lett a "simple, normal coffee"-ból kettő eszpresszó, egyik tejjel, cukorral, másik csak cukorral. Nem is zavart volna, csak kicsit idegesítő volt ezt a párbeszédet végigjátszani, amikor egyébként 15en álltak a sorban, és pörögni kellett volna. Olyasmi érzés volt, mint Ivy-nak a Csengetett Mylord-ból:
-Szabad!
-Ó, hallgass, szabad!
Már aki érti a poént...

labamba 2008.03.03. 00:04:29

Ja, igen, a nevem labambára változtattam, majd egy postot szánok neki, miért...

Kapi 2008.03.04. 09:01:03

Sziasztok

Én Deathrecen eggyik legnagyobb szórakozóhelyén lehúztam kb. 2és félévet a púltmögött, nagyon dúrva volt :-)
Most már nem csinálom, elég volt a sok cédula elhagyós, "aza fekete bőrdzseki az enyém" ordibálos faszból
Fasza a blog
grat
süti beállítások módosítása