Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

leb*szás

2008.03.20. 04:54 - BéBé

Hümm.
A mai kétrészesfürdőruha-koncert a szokottnál hamarabb kezdődött egy órával. Ám mi erről nem tudtunk.
Úgyhogy ma a vendégek hamarabb érkeztek, mint a ruhatárosok. Sokkal. És sokan.
De nem csak mi egyedül b*sztuk el a dolgot, pár más dolgozó sem értesült a dologról... Egyik főnök telefonon megfejmosta Máttét. Aki ma nem is dolgozott. Hehe. Legalább mire élőszóban eljutott hozzánk, már lanyhult az idegessége.
A mai sztorik nagy részével az a baj, hogy írásban nem tudok se hangokat, se testmozgást utánozni, az ilyen jellegű sztorik (amilyen pölö egy régebbi, "hhhomokszínnű kabát"-hoz kapcsolódó is) kénytelenek kimaradni.
Ma is volt olyan, aki nem fogadta meg Éccesz egyik postjában adott tanácsát:
"Ha mégis sikerült elhagynod, nézd meg a farzsebedben. Ott lesz."
Bár végül is, szigorúan nézve, a tárcájában volt. 111126-ik alkalomra... Miután körbeutaztuk a ruhatárat, nélküle, meg vele is, és ő sem találta. Persze miután megvolt a jegye, a kabát is ott termett a helyén. Nem véletlenül szoktuk mondani, hogy majd később jöjjön vissza vki, ha nincs jegye. Mert a sok kabát között úgyse lesz meg. Mert valami mindig ki fogja takarni, akkor is, ha azt a valamit félrehajtod. Szinte már murphytörvény is lehetne. De ha 1-másfél óra múlva visszajössz, akkor már kevesebb bent a cucc, és talán azt is kikérték, ami miatt nem lehet rálelni. Ez ilyen egyszerű dolog.
Ma egyébként konfekcióipari ismeretekkel is bővültünk:
Egy taggal közöltük, hogy 100 HUF lesz, mire megkérdezte, miért? Mondom, mert egy kabát, meg egy pulcsi az annyiba kerül. Erre Ő felvilágosított minket, hogy az a valami az nem pulóver, hanem polárfelső. Hát ez is kiderült... Mikor másodszor jött le ma partyzni (egy este, igen), már előre kiabáltuk, hogy POLÁRVESZÉLY!! Vette a lapot :)
Volt ma például egy majdnem-duplaelhagyó-devégül-második-alkalommal-már-a-farzsebben-megtalálós, néhány ruhatároslány-nagyon-bejövős-emiatt-hülyeségeket-beszélős, egy-két magyar-de-részegen-angolul-beszélni-próbálós-vicces, valamint négy "celeb" is tiszteletét tette, úgymint a Táskás Lány, a Néma Bumeránglány, Mindenvoltmár J*zsi, valamint A(!) TéTéKás.
Közülük talán A(!) TéTéKás-t a legkönnyebb felismerni: MINDIG ugyanabban a tavalyi TTK-Gól*aTáb*ros polóban jön, lófarkat visel, és nagyon jellegzetesen táncol, aminek adekvát írásos bemutatása lehet, hogy nem fog sikerülni. Ahhoz hasonlítható, mintha tricepsre akarna gyúrni egy, a feje mögött tartott súlyzóval, de közben kb. ütemre térdhajlításokat is végez... látni kell.
Nekünk a kisterem ajtaja egyébként is olyan, mintha egy TVképernyő lenne. Ugye pont szemben van velünk, de csak annyit látunk az egész kisteremből, így az emberek folyton ki-be járkálnak a képből(-be), és közben persze mindenféle dolog történik.
Hajnali fél négy fele már odáig jutottunk agyi fáradtság témában, hogy egyikünk egy esernyőt forgatott a feje fölött, míg mi a singin' in the rain-t énekeltük, és használt ruhatárjegyekkel szórtuk folyamatosan. Talán nem kellett volna kávét innunk...

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr19388733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoo 2008.03.21. 07:25:59

Ma meg holnap mi lesz a klubban? Nem jön be a kluboldal..
süti beállítások módosítása