Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Korsótrauma és nacionalizmus

2008.05.16. 05:59 - BéBé

Labamba nagyon sok emberre számított ma, és valljuk be, én is. Világégésre meg egyebekre, de valahogy ez a V.*.*.*.*.T. azon kívül, hogy embertelen hosszú volt, és minden harmadik ember elhagyta a jegyét, nem nagyon volt hajtós.
Azt hiszem Zsé fogalmazta meg leginkább, hogy mi lehetne a mai este mottója: "Tavasz van b*zmeg". Hát ja. Zsonganak a hormonok mindenfelé. Egy lány megkérdezte, hogy nem dolgozik-e ma az a nagyon magas, szemüveges fiú (a.k.a. D*ni, a kreatív emberünk). Sajnálattal közöltük, hogy bezony ma éppen nem. Mondta, hogy kár, pedig neki szívesen odaadná a ruháit...
Hormon no. 2-n ha lehet essünk túl hamar, mert idegi sokkot okozott, ami még csak hagyján, ahhoz képest, hogy M*ttéék meddig fognak még sz*patni vele... Lényeg annyi, hogy egy pasi (háát...fogjuk rá) el akarta kérni a számom. Ráadásul pont én vittem ki is a cuccát (P*stu bent pusztult a röhögéstől) labamba meg epésen megjegyezte, hogy mi van, el se köszönök?! Na mondom, kezdődik is. Még az elsős rinyákat lerázni az egy dolog (amiből akadt bőviben, ha nem is oly temérdek), de arról most én mit tehetek, hogy bepróbálkozik egy csávó? Na mindegy, lépjünk túl a dolgon.
Harmadik Hormon személyében pedig új celebünket, a Végzet Asszonyát tisztelhetjük, aki a pult mellett mászott rá hihetetlen tenniakarással egy palira, aki részegsége folytán képtelen volt ellenállást kifejteni, pedig lassan kezdett úgy tűnni, hogy a csaj ki akarja harapni a manduláit (eleddig tisztázatlan céloktól vezérelve), és ez a heveny sarokbaszórítós dörgölődzés sincs teljesen a kedvére. Nagy nehezen sikerült rágyújtania, ezzel foglalva le önnön száján az alattomos behatoló elől a lyukat, mire az a nyakát célozta meg, immáron újult erővel. A jelenet zseniális volt, a kábé vállig érő hölgyemény hevesen próbál nyalás által fölfelé kúszni a nyakon hihetetlen lelkesedéssel, miközben a manus -szájában cigivel- nyújtózkodik egyre inkább fel, arcán "haggyámá békén" kifejezéssel. Miután a pasi kiszabadult valahogyan fogságából, a Végzet Asszonya ismét vadászatra indult a kisterembe. Később valóban más palival láttuk. Egyébként keresték is nálunk -"sárgafölsős, mindenkire rámászós lány"-ként aposztrofálva-, mert ugye nála volt a barátnője jegye is. Nyílván. Amiből egyébként egyszer kikérte a sajátját, telefonált egyet, leszájfényezte magát (az előző adag nyílvánvalóan a felhámréteggel együtt kopott le ajkairól addigra), majd visszarakta ismét. Buli végén (amikoris meglepő módon egyedül tért vissza hozzánk) szinte természetes módon egyik jegye sem volt meg...
Ma egyébként is rengeteg jegyelhagyó volt. De megkerestük. Keményen.
Apropó kemény. Volt egy gyerek, akinek szintén jegyelhagyott, de azért kipakolt mindent a zsebéből a pultra, miközben "háthamégis" alapon kereste. "Háthamégis" alapon keresni jó pont egyébként, mert azért hátha mégis meglesz. Annak mi legalább annyira örülünk. Naszóval telirakta a pultot pénzzel, bankkártyával, papírokkal, miegyebekkel, mire Zsé közölte vele, hogy legyen szíves, és ugyan tirhítsa már onnan el (volt már vele eset, hogy leverték, és persze egyből mi avanzsáltunk elő f*szkalappá, hogy tuti eltettük), szóval vigye onnan el, ha már úgyse keresi a jegyet, csak a haverjával beszélget, mert ha nem, ő leveri onnan. Ezt egy darabig játszották, majd mikor kolléganőnk már télleg elunta a dolgot, le is söpörte az egészet a francba. A gyerek összeszedegette, majd Zsé megkereste a kabátját jegy nélkül, kivitte, és itt pontosan nem tiszta a dolog, hogy hogyan kezdett el pattogni az úriember, de a lényege az volt, hogy "Az a bajunk vele, hogy szerb?! Mi?" És hasonlók. Zséből egyből rasszista lett, a gyerek meg nyomta a szöveget, és közben villámló tekintetét szórta mireánk. A biztonságiak egyébként (a haverjával egyetemben) szerbül beszélve kísérték ki. Adunk a szolgaltatás minőségére, hiába, no. :)
Maga a buli alapvetően nem volt rossz egyébként, még celebekkel is tele voltunk, Shotgunface, Pocket Rambo, a Táskás Lány (ezúttal táska nélkül :( ), etc.
Pontverseny nemtom, hogy alakult, a hámuszat én vittem ki, azt tudom, az egyesre nem emlékszem. Ha nem Écca tolta kifelé, akkor nyertem megint :):) Hehe.
A mielőbbi viszontlátásba vetett hittel:
BéBé

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr62471967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

globocnick 2008.05.16. 13:58:38

Szép este, szép írás. Azt mondjuk nem értem, hogy rövid nadrágos időben mit lehet a ruhatárba tenni, de mindegy. Tegnap este sikerült inni egy keveset, az alma pálinka fehér bor kombinációt sikerült még néhány jégerrel és egy kevés dupla viszkivel megfejelni, így haza felé a taxis barátom ki akartak rakni fél úton, mert nem bírtam megérteni azt az apró kivánságát, hogy ha már hitelbe visz haza, akkor már ne tekergessem a jobb fülét megállás nélkül, mert azt ő annyira nem kedveli...

Szilcsa 2008.05.16. 14:24:41

BéBé!
Tehát ha szombaton éjjel elsüvít a fülem mellett egy melltartó,az azt jelenti,hogy a magas szemüveges összetalálkozott az alacsony szemüvegessel??
Ja és asszem rekord született: a női mosdó előtt 32 perc sorban állás...nem gondoltam,hogy az a lépcső ilyen hosszú..

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.16. 20:08:51

Szilvi: nem túl valószínű, drága kollégánk rendelkezik ugyanis barátnéval. 32 perc sorbanállás viszont naggyon durva. Mit tudnak annyi ideig csinálni a nők a budin?! Mindenki nagydolgozik, hányatja magát, tampont cserél ÉS hajat mos? vagy hogy?

globo: ha hiszed, ha nem, csomóan még ilyenkor is télikabátban jönnek. szőrösbe, szövetbe.
aztán, mivel táncos hely, a többség leadja a pulcsiját (vagy szvetterét, vagy hosszúujjú polóját, vagy miapicsát), amiben jön, mer széjjelizzadná. Csajok mellényben járnak, és hát az örök tartalmunk (ruhatárilag): a hátizsákok. amiből az egymástól 3 centi távolságra fityegő fogasokra, mondjuk négyet-ötöt zsinórba felakasztani nem kevéssé genny dolog. Bár ilyenkor egy párat csak simán lerakunk a földre, de azt sem lehet bármelyik fogasnál, van néhány sor, ahol olyan szűk a hely, hogy botladoznánk benne, befelé pakolásnál így is úgy megy, hogy valaki eleve bent áll, a többiek dobálják neki befelé, az akasztgat, és ha kész van az a sor végre, akkor kikúszik alul...

globocnick 2008.05.16. 21:22:42

BéBé

Biztos nagyon hülye vagyok, de azt gondolom, hogyha szórakozóhelyre megyek, akkor szórakozni akarok. Ehhez nekem nyáron nem kell trendi télikabát, hátizsák tele jegyzetekkel, szennyes ruhával, nagymami kompótjával. Én inkább bankjegy formájában viszek magammal mindent, ha ne adj isten még is Göteborgban ébrednék... Rengeteg helyre nem engednek be rövid nadrágban meg tornacipőben, pedig kevésbé zavaró, mint az irhabunda meg a hátizsák, szerintem...
Arról meg már nem is akarok nyilatkozni, hogy táncolni szívesen megy az ember fia/lánya, de megizzadni már nem akar... Talán ezt a természettel kellene újratárgyalni...

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.17. 01:50:48

Hát, bár többen gondolkodnának így :):):)
Egyébként a megizzadás problematikáját elég egyszerűen áthidalják mifelénk: ha nagy a tömeg, MINDENKI megizzad, az is, aki csak áll, mint f*sz a lagziban. Így akárkivel próbálsz kikezdeni, nem fog feltűnni a testszagod, merthogy neki is az van.
Vagy legalábbis elnyomja a tömegé.

dupi 2008.05.17. 08:31:58

meg ha az ember beledugja egyszer az orrát a söröspohárba (vagy sörösKORSÓba, ki-ki ízlése szerint :D), onnantól ez egy kicsit hátrább sorolódik a prioritások között.

Szilcsa 2008.05.17. 15:56:04

Sorcsökkentési célból talán jobban promótálni kéne a rövid piákat a csajok körében...

Tisztára belelkesültem...én meg csinálok egy blogot a sorbanállásról,mosdósztorikról a j***ban...

:D:D

tra lala 2008.05.19. 13:36:44

Én is mentem már hátizsákkal bulizni. Igen egyszerű a magyarázata: Suli után beülünk valahova 1 sörre, de folyamatosan csatlakozik valaki a társasághoz így az az 1 sörös dumálás szép lassan átalakul ivászatba, majd egyszercsak elérjük azt a pontot, mikor már mindenki indulna bulizni.
Ha ilyenkor hazaszaladnék a táskával, akkor egyrészt már nem lenne kedvem visszajönni a városba, másrészt meg sokáig tartana és a hangulatom menne el a bulizástól.
Józanul egyébként nem mennék hátizsákkal bulizni, mint ahogy (sport)rövidgatyába sem.

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.19. 15:33:26

ugyan kérem, én is voltam már úgy bulizni nálunk (bár akkor még nem dolgoztam itt), hogy józan voltam (viszonylag...), de rövidgatyában és napszemüvegben mentem (hajnal fél egy magassága ez). Mondjuk utána rendesen le is aljasodtam. Most így hirtelen nem emléxem, mi mindent hánytam össze, de hálistennek nem vette észre senki :):)
Bár kábé két éve az egyik biztonsági mögött hánytam egy kukába, de mással volt elfoglalva, uhhogy nem konstatálta a dolgot. Mocskos Becherovka... XD

tra lala 2008.05.19. 16:08:51

Na igen, arra szoktam leginkább furcsán nézni, aki éjszaka is napszemüvegben járkál;)

globocnick 2008.05.19. 16:34:15

Én meg a becherovkára tudok furcsán nézni, a körülöttem lévő emberek pedig rám, ha sokszor nézek furcsán a becherre... Egy alkalommal, egy vidéki szórakozó helyről tették ki a szűrőmet, meg a barátaimét is, a pontos okot azóta sem tudom. Talán az zavarta a biztonsági erőket, hogy amikor az egyik cimborámat keltegették, én odamentem hozzájuk és mindegyiket barátilag átöleltem. No mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a rengeteg becher utáni kidobásunk borzasztó bátorrá tett bennünket, így egyik barátom, tisztes távolságban a kidobóktól el kezdett kiabálva érdeklődni a belépő visszafizetésének lehetőségeiről, nem a legszalonképesebb formában. Ekkor vészesen kezdett csökkeni a tisztes távolság. Mi mást tehettem, úgy éreztem itt az idő, közbe léptem. Fenyegetően fordultam a felénk tartó diszkréten intelligens humanoidok felé, és ezzel a lendülettel kirúgtam a saját lábaimat. Hárítás nélkül estem arcra. Utólag már nem tudom eldönteni, hogy kedves barátaim vagy a terminátorok röhögtek hangosabban, egymás vállát paskolgatva a röhögéstől, de az biztos, hogy azóta kicsit óvatosabb vagyok a nagyi almakompót levéhez megtévesztésig hasonló alkoholos ital fogyasztásában...

dupi 2008.05.23. 08:53:46

az elmúlt napok időjárásáról jut eszembe: a sok szar csöpögő esernyőt hova rakjátok, ha úgy alakul? és cetli arra is?

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.23. 16:45:23

Csöpögő ernyő megy a kabátok közé minden további nélkül, és összevizezi azokat. Cetlire, ja, plusz 50 HUF. Mint minden, amit lepakolnak hozzánk. Legyen az bármi :)
De ha esik, úgyis vizesek a kabátok is, úgyhogy tök mindegy nekik. Ha meg mégse, hát így járt az illető. Sajnos nem vagyunk felszerelve külön esernyőtartó blokkal, sem erre a célra rendszeresített nylon-zacskókkal. Bár ötletnek nem rossz. :)

labamba 2008.05.24. 10:58:34

Ja, meg néha van hogy a pultba pakoljuk, főleg a felakaszthatatlan darabokat. Vicces pillanatok szoktak lenni amikor benn van vagy 15 ernyő, és megkérdezed melyik volt az övé. A fekete...

globocnick 2008.05.24. 14:32:10

Lassan írnotok kellene valami újat, meg a fényképekkel is adósok maradtatok... Nincs mit kommentelnem, üressé vált az életem...

BéBé 2008.05.25. 14:28:17

sajnos eljött az az időszak, amikor se buli nincs, és ha van, akkor sem történik semmi, mert már nem nagyon járnak a ruhatárba.
Pénteken leadtak egy homokozóvödröt, de ezen kívül semmi említésre méltó. Pláne a szombat este. Illetve van, de gondolom ki a f*szt érdekel, hogy mennyire gyakorlom ki a carnahan fan-t... XD
sz'al uborkaszezon van egyelőre. de egy hónap múlva indul a banzájkodás, én megyek vendéglátózni, labamba meg angliába munkát keresni, uhhogy nyáron lesznek hírek és történések, legfeljebb nem a ruhatárból. De erről persze lesz bővebben majd poszt, ha minden letisztázódott már. Addig sajnos nem tudunk miről írni, mert nincs anyag.

tra lala 2008.05.25. 20:50:12

Nem lesz honvágya angliában? Hogy fog Péterffy Borival találkozni?:)

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.26. 11:14:45

Ó, hát ez rém furfangos...
Péterffy Borit egész egyszerűen viszi magával londonba.
Mi meg mindannyian epedve szurkolunk. :):):):):)
Egyébként nem tudja valaki, hogy miért kell nekem minden berúgást valami idétlen koktéllal befejeznem, amitől csak sz*rul leszek másnap?!

dupi 2008.05.26. 12:49:09

jó nyarat mindenkinek akkor, bár azt nem értem, miért kell szétválasztanotok a blogot.

globocnick 2008.05.26. 13:47:45

Homokozóvödör? Abból ittak? Vagy valaki, mint kalapot viselte a fején? Idétlen koktélt pedig mindenki iszik egy bizonyos véralkohol-szint után és ennek következtében böfög még két nap múlva is tuttifrutti ízt, úgy, hogy dirrekt csak fasírtot evet... Egyszer egy székelyföldi városban megkóstoltuk az étterem ajánlatát, a shock koktélt. Hát, a finomtól távol állt, viszont az ára vetekedett egy doboz gyufáéval, úgyhogy sokat kellett belőle inni. 48 órával később is nagyon rossz volt a szájízem... Nyáron két blog lesz? Juj, alig várom.

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.26. 18:45:02

dupi:
A nyári kétfelé blogolódásnak az az oka, hogy két nagyon más téma lesz (már úgy ahogy XD), illetve, hogy labamba hónapokkal ezelőtt csinált egy blogot, de még nem írt oda soha semmit, és most már szeretne... :P

Tomoo 2008.05.27. 07:06:10

Kizárásos alapon labamba.blog.hu. Elmés.

labamba 2008.05.27. 15:11:38

ha tudnátok milyen k*rvára várom már hogy elkezdhessek írni... Illetve hogy végre Londonban lehessek. Áááááááááááááááááááááá, útálom a vizsgaidőszakot!!!

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.27. 15:28:47

Isten éltessen, Écca!

hermate 2008.05.27. 16:54:12

Jaja, bódog névnapot Éca!

tra lala 2008.05.27. 17:34:40

boldog névnapot Écca

labamba 2008.05.28. 13:46:49

Nem is tudtam, köszönöm! Akkor minden kedves Labambának boldog névnapot...:)

hermate 2008.05.28. 14:23:07

Maradjunk a minden kedves Helánál... :D
Amugy miko jössz a sörödért?

globocnick 2008.05.28. 19:10:19

Akkor most csak annyit kérdezek, hogy mikor lesz az író-olvasó találkozó?

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.28. 20:31:49

Nu... nézzük.
Június 27-e előtt kellene, mert Écca 28-án megy ki albionba (ahová fele annyi idő alatt ér el pont, mint én Miskolcra, de ezen most ne keseregjünk), valamint 5-e után, mert addigra lecsendesül a vizsgaidőszak nyomasztóbb fele.
Nos, akkor körkérdés:

Melyik éjszaka felel meg Önöknek leginkább júni 5-e és 27-e között, amennyiben az nem 13-a?
Például 15-e? kinek az jó? Illetve hová menjünk?

labamba 2008.05.28. 21:08:25

Pedig én pont azt a 13át néztem ki... Akkor 14, szombat?

labamba 2008.05.28. 21:11:34

Vagy azért akartál vasárnapot hogy véletlenül se sz*pjon senki se a ruhatárban?

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.29. 00:20:37

Nem tudtam, hogy az vasárnap...
Akkor mi legyen, 20-a?

labamba 2008.05.29. 11:41:55

Részemről megfelel.

globocnick 2008.05.29. 14:38:23

Június 20-a elméletileg jó. A helyet rátok bízom, csak tegyétek közhírré. Addig szerzek régi papírpénzeket meg svéd aprópénzt...
süti beállítások módosítása