Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Második évad

2008.09.02. 05:46 - BéBé

Megnyitottunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nah, hát vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a cinegemadárnak... Meg persze nyílvánvalóan adódik a "hűvös szél - kabátban megyünk bulizni" kombináció. A "hűvös szél - hanyattzsákkal megyünk bulizni" már nem ennyire magától értetődő, de a vendégek gyakorlatiasan elkerülik a filozofálgatást e témában, és egyszerűen csak azzal jönnek. Kész, passz.

Ma volt a nyitóbuli, de ahhoz képest nem szakadtunk meg igazán. Bár a tavalyi nyitóparti vérhalál volt, most megkönyörült rajtunk az időjárás, és mindössz 3-400an adták le a cuccukat. Sok az új arc, de minden bizonnyal még találkozunk bőven elsősökkel, ma ugyanis leginkább csak bölcsészek voltak, ők ugyanis térítésmentesen bejuthattak a klub területére. Már várom az első TTK-s bulit, mit osztanak az új arcok... :)

A celebparádénk bámulatos volt, a tavalyi nagy nevek közül gyakorlatilag mindenki képviseltette magát. Valamint végre feltehettem azt a kérdést a Táskás Lánynak, amit biztosan nem várt: "Melyik is a te táskád?" Furcsállta is kissé. Éééés: Beszéltem a Néma Lánnyal! Ugyanis nem a szokott fehér kabátjában jött, hanem egy zöldben. Hm. Új celebeink is ki fognak alakulni, úgy néz ki. "Új év, új hülyeség".

Annak ellenére, hogy nem volt nagy mozgás a ruhatárban, eléggé pusztító volt az este, fél ötkor még ment a kisterem a két BTK-s keverőbajnokkal (régen magnókazettákat másoltuk így: STOP-PLAY-REC...), bár a vége felé kimondottan jó lett, leálltak a dnb-s hogyisíjjákos izéról, és olyan számokat adtak, amiket nem igazán kellett egymásba keverni (Kispál, Republic, estébé), szóval tűrhető volt.

Hajnal kettő felé már Angliából is érdeklődtek a ruhatár, meg a blog felől, igaz ugyan hogy labamba kérdezősködött telefonon, aki jelenleg is londoni szabadságvesztését tölti (erről még szűkebben a blogján is olvashattok :P), de a hónap közepére megjön, és teljes lesz a crew.

A holnapi napot pihenem, szerdán jogászbuli (mindig nagy öröm ;)), reméljük lesz miről mesélni. Ma egyébként buli elején süteményt osztogattam, mondtam, hogy szülinapi sütim, ez tetszett is néhányaknak. Igaz, ők nem tudják, hogy távol járunk a szülinapomtól...

Nah, kezd elég vázlatpont fílingje lenni a postnak, de hát év eleje van, az oskolákban is ilyenkor van évnyitó ünnepség, és ott is kábé így beszél az igazgatónéni, csak sokkal hosszabban, és nem arról, hogy mi volt, hanem hogy mi lesz majd. De ha már itt tartunk, nézzünk mi is kicsit a jövőbe: blog lesz, frissülés kb. a tavaly megszokott sűrűségben, és mivel nálunk a hallgatók véralkohol-szintjét általában százalékban, és nem ezrelékben mérik, valószínűleg lesz majd tartalom is. Hehe.

Hát mára -tekintetbe véve elkínzottságomat, mivel csak ma délben érkeztem meg a városba is- talán ennyi, a továbbiakban tehát ismét lesz blog.

Mindenkinek sikerekben gazdag új félévet, akit ez nem érint annak meg csak simán boldog szeptembert kívánunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr30644236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.09.02. 21:18:11

BB, csak nem dolgozol jovo hetfon? Annyira varom mar hogy lemehessek, a sok Guinness utan el is felejtettem mar milyen ize van a ****-s sornek...

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.09.03. 09:21:18

remélem, nem a b**s**it csillagoztad ki... Tudod, hogy ha csak említik is rosszul vagyok... xD
Csak nem itthon leszel már hétfőn? későbbre vártunk. még nem készült el a weöresszőnyeg. majd improvizálunk.

.Tomoo 2008.09.04. 14:22:45

Hajráf, lassan visszataláltam ide én is, és kíváncsian várom, hogy az első évados bűvésztrükkök után most mivel álltok elő.
süti beállítások módosítása