Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Ez biz' alom

2008.09.05. 13:20 - BéBé

Nos, már majdnem túlestünk az első héten, szépen kezdünk visszarázódni a régi kerékvágásba. Bár a postolás időpontja most kissé szokatlan, meg tudom magyarázni... Végre aludtam. A szerdai jógás-buli után ugyanis nem tudtam lefeküdni aludni, mert nyolctól gyönyörteli módon kezdődött az egyetem... Ááá... nem, nem voltam fáradt a csütörtöki gólyabulin... Jack Bauer egy pózer, én két évadját letudtam most egyben. Igaz, ő közben nem járkál ki wcre, meg ilyenek.

A szerdai partyról igazság szerint nem nagyon van mit írni, olyan volt, mint minden jogászparty: dögunalmas. Tegnap viszont megdőlt a jegyelhagyás rekordja: fél tizenkettőkor már visszajöttek, hogy nincs meg. Igaz, jól tette az úriember, mert nem akarta még kivenni, csak konstatálta zálogjegyünk hiányát, így miután megkerestük, áttettük egy új fogasra. Jobb is így, buli elején, mint ha hajnalban, elázva gagyarászna... Bár 3 óra után a többség csak megáll az ajtóban, és hülyén néz. Aztán odalép, nem mer ránk nézni, csak elkezdi kiforgatni a zsebeit a pultra, majd miután végzett, mély levegőt vesz, és csalódottan fordítja visszájára a logisztikai manővert, majd elkullog. Mindezt úgy, hogy hárman bámuljuk 20-30 centiméter rettentő távolából, de Ő ránk se bagózik (max a pultra, de azt mi is, maj' letöröljük), csak szótlanul próbál koncentrálni a folyamatra, több-kevesebb sikerrel.

Ami meglepett az elsősökben, hogy csomóan bemutatkoznak nekünk, mint ha mi is lennénk valakik. Ez eddig nem volt, de örülünk neki ezúton is, bár sajnos nem fogunk emlékezni senkire, mint individuum, mert összefolynak az emberek egy hatalmas színes, zajos, tántorgó Masszává, ami gyakorlatilag egy biten létezik:

(0) dülöngél (ebbe beletartozik a táncolás /igen, akárhogy is fáj xDxDxD/, az alkoholvásárlás ürügyén történő pulthoz mászás, a dohányzás közbeni egyensúly-fenntartási problémák kiküszöbölése, etc.)

(1) nálunk áll sorba, és problémája van (mármint a Massza tagjainak. Általában, aki épp józan, annak velünk sem szokott gondja lenni)

Úgyhogy kevés embert jegyzünk meg. Közülük kerülnek ki a későbbi celebek. Igen, szándékosan terelem erre a témát /*dobpergést kérek*/: Új celebet avattunk tegnap, aki mostantól a tiszteletreméltó Partydroid névre hallgat. Ennek oka, hogy először nagyon ismerős volt M*tténak, meg nekem is. Egy fél óra alatt arra is rájöttünk, honnan... Legyen elég az hozzá, hogy bármikor fel fogjuk ismerni ezentúl is :):)

Ma (illetve tegnap, ugyanis végre aludtam pár órát, ergó ma már holnap van) egyébként bajba jutott celeben is segítettünk: Mindenvoltmár J*zsi kifutott a pénzből, és nem tudott sörözni, úgyhogy megvettem az egyik cigisdobozát egy sör áráért, meg amúgy is tetszett nekem az a doboz...

Ma este nem tudom, milyen buli lesz, remélem halk, mert szakad a fejem széjjel egy látszólag perforálatlan vonal mentén kétfele, mintha muszáj lenne neki, remélem ez elmúlik addig. Lehet közrejátszik benne a kialvatlanság, meg hogy szerdán Dj Hungáriabiztosító a szokott módon túlhajtotta a basszust (torzít, és remeg az apró a kasszában, ázzek!), minek következtében deflorálódik az ember dobhártyája... No mindegy, hát ezt dobta a gép.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr8649642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása