Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Ismét Sziget

2008.03.06. 18:51 - labamba

 Emlékeztek még arra, amikor embert öltek a Szigeten? Olyan 8-9 éve lehetett, ha jól emlékszem. Kicsiny gyermekként figyeltem az eseményeket a tv-ben, nem gondoltam volna, hogy valaha is beteszem a lábam arra helyre. Szüleim meg nagyon remélték hogy soha nem is fogom...
 A régi szép idők, sóhajtanak fel sokan, hiszen akkortájt egészen mást jelentett az a fesztivál mint most. Akkoriban még igazi magyar rendezvény volt, igazi magyar rockerekkel és punkokkal. részegekkel, Tankcsapdával, maximum egy nagy külföldi fellépővel.  Nem úgy mint most, mindenki külföldi, mindenhonnan reklámok ömlenek az arcodba, a koszos-szakadt punkok zsebéből meg kikandikál a PDA... A Nagyszínpados zenekarok feléről meg nem is hallottam, bár ez biztos az én műveletlenségemből fakad. Nem is ez lenne a lényeg, csak eszembe jutott, idén (tavaly, vagy mittudémén, 2007-ben) is majdnem vér folyt a legnagyobb európai fesziválon.
 Meséltem a konyhás haveromról, őtőle származik a hordósörös sztorim. Ezt a történetet is ő mesélte nekem. Dolgozott náluk egy pultos-mixer lány, és az egyik este lejött hozzá a baráti társasága bulizni. Ettek, ittak, jól érezték magukat, a lány felszolgálás közben beszélgetett velük. Egy kínai vendég elkezdett ráhajtani. Nem ő volt az első, tudta hogyan koptassa le magáról az ilyeneket, de a kis kínai csak nem akart engedni. A végén a lány barátainak kellett helyre igazítaniuk, hogy jó volna ha odébbállna. Nem hallgatott a szép szóból (vagy nem értette), tovább prólkozott, ami egyre kellemetlenebb lett a lány számára. Végül kisebb "rábeszéléssel" sikerült elküldeni. Vissza a munkahelyére, merthogy az egyik kínai kiszolgálópultban dolgozott. 10 perc múlva üvöltve, rohanva, 30 centis bárddal a kezében tért vissza... El volt borulva az agya, szerencsére hárman is ráugrottak és kicsavarták a kezéből a bárdot. Hogy mi lett vele nem tudom, gondolom kidobták a Szigetről. A legjobb helyen is előfordul az ilyesmi.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr97368749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása