Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Vérfrissítés?

2008.03.07. 05:51 - BéBé

Vagy valami ilyesmi.
Legalábbis még soha nem kellett 11 óra környékén ennyi embernek magyarázni, miért vannak lent ilyen kevesen (a helyes válasz egyébként: Mert még korán van). Gondolom, ritkán tévednek errefelé.
Más. Ma is volt kiskedvencünk.
Lány kikéri a táskáját "egy pillanatra", ahogy azt szokták. Bár már akkor is feltűnt, amikor leadta, mert ilyen agresszívan rágózó embert még sosem láttam azelőtt. És pukkasztgatott is. Szóval visszarakta a pillanatra kikért cuccát. Ez a mozzanat volt a szerencséje, ugyanis emiatt emlékeztem rá, hányas a jegye.
Ugyanis kábé másfél óra múlva jött, hogy elhagyta a jegyét. Rekordidő alatt meglett, örült neki. Majd tíz perc múlva beadta. Rosszat sejtve ismét megjegyeztük a cuccát. Nemhiába. Nemsoká újra kikérte a táskáját (csak egy pillanatra), majd elment vele a kispulthoz, ahol a ruhatárjegyével próbált meg fizetni. Majd visszahozta, hogy tegyük vissza a kabátjához. Agresszívan rágózva. Kis idő elteltével újra kikérte, majd ismét berakta. (Két táskakivétel közben egyébként fel-alá járkált mindenfelé, mint aki holdkóros) Ezt még elismételte párszor, de már röhögtünk, ha jött, és próbáltuk lepasszolni egymásnak. Furcsán beszélt, és agresszívan rágózott... Valóságos csoda volt, mikor végleg kivette a pakkját, és hazament.
Extrán részeg ma nem nagyon volt, hacsak nem a lányka, aki elfikázott a pultunk előtt, majd elé/alá esve lendületből beleb*szta a fejét... Itt kicsit mindenki elsápadt, de ő vidám történésnek érezte, ha jól láttam :)
Az ilyen bulik, mint a mai készítik le agyilag leginkább az embert. Nincsenek sokan (4-5-6száz), de két-három blokkban gyakorlatilag egyszerre jönnek (ami terhelő sajnaos...), közte meg a síri csend és hullaszag, amikor nem tudsz mit kezdeni magaddal.
Ez mindenkire más hatást gyakorol. Van, amelyikünk néha minden ok nélkül felkiált, van, aki láncdohányzik, van, aki engem b*sztat (hehe :P), van aki kreatív ötleteit kezdi megvalósítani...
Nem tudom, P*stuban milyen húr szakadt el, mikor egy nagyon magas, hosszú hajú fazonra elkezdett mutogatni, hogy "A wuki két pontot ér!" Aztán mikor ő kerül sorra, tartsd vissza a vihogást... (bár, ő végülis nem volt pont - a mai pontversenyt egyébként 2-1 arányban vittem Écesz előtt...)
De most semmit sem tudok írni, pláne nem élvezhető formában, mert leesni készül a fejem.
Talán majd délután.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr63369308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása