Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Tapírszövettan

2008.05.08. 04:56 - BéBé

Nomármost.
Az addig rendben, hogy szombatonként nem nagyon járnak a klubba. Meg alapvetően jó idő van már. Node. Múlt szombaton legalább voltak 200an. Csak úgy. Ma meg jogász buli, RedBull-Ballantines (jól írom? nem vagyok oda a viszkikért...) akció, szerda (!!!), erre lejönnek 154en. Mi meg HÁRMAN közeledünk észveszejtő bizonyossággal a kétségbeesés sötét gödrének aljához. Magyarán szólva b*sztuk a rezet.
Ilyenkor kerül elő a műanyag Tininindzsa-figura (szigorúan Donatellácska), ottfelejtett , megfelelő helyeken kilyuggatott esőernyő, colos szögvas és egyebek, amikkel játszani lehet (kártyát már nem is említek, az az alap... :P) Mai sztárjátékszerünk egy körülbelül egy hete nálunkhagyott, ezüst színű, flitteres női kalap volt. Zsé elindult, hogy megviccelje az egyik  kidob rendezőt, meg is találta, látta, hogy éppen beszélget egy sráccal. Mögélopakodott, és a fejébe borította hátulról, aljasan. Gondolta, majd jót nevetnek ezen, ott helyben is, meg majd hideg téli estéken, vidáman anekdotázva fiatalságunkról. Hiba csak annyi csúszott a látszólag mérnöki pontosságú számításba, hogy nem BESZÉLGETETT a gyerekkel, hanem (mivel az a wc-ben próbálta elhúzni a csíkot, ehhe) épp próbálta jó útra (a kifelé vezetőre) téríteni. A flitteres kalapban viszont (ideális, kényelmes viselet Boy George Tribute Night és Scissor Sisters koncertre egyaránt, most postaköltséggel együtt is kevésért, jár mellé egy ajándék testápoló) kissé odalett a respekció. De nem baj, ezen is jót mulatunk majd egyszer forralt bor mellett, vizslára pakolt lábbal egy síházban.
Egyébként van egy új szokás a Klubban (illetve mostantól lesz): meló előtt az irodára megyünk, ahol is megkapjuk az aznapi adag füldugónkat (munkavédelmi akármiatúró, zajártalom elkerülése végett. Érdekes, a vendég is ugyanazt hallja, mégse megy szét a dobhártyája. Bár fene tudja). Mindenesetre, tekintve, hogy ilyen hülye, szivacsszerű anyaga van, ami ráadásul neoncitromsárga (pfúj) alapon ciklámen csíkos, és majdnem kétszer hosszabb, mint a lyuk a fülemben (és ezáltal ca. 40%-nyi füldugó statikusan a fülemen kívül hivatott tartózkodni), pont úgy néz ki, mintha egy darab két hetes, megavasodott, gyulladt fülszír lenne a cimpámra száradva, mindkét oldalon egyidejűleg, ezért végül 3 perc után kikerült a fülünkből, és vegyvédelmi szempontból felettébb hiányosan, papírzsebkendőbe csavartan pihen az "A" fiók mélyiben. Valszeg a következőkre is ez vár, csak bontatlan formában.
De bárki kérdi, van nekünk, meg vagyunk munkavédve.

Gondolom feltűnt, hogy az eddig elhangzottakat nem fedi tökéletesen a cím. Ennek oka felettébb egyszerű, ez volt az első szó, ami eszembe jutott, mikor leültem a gép elé. És megtetszett.
M*tté pedig, ha minden igaz, holnap érkezik haza Brüsszelből, ahol egy hétig ivott. Kíváncsi vagyok, mit mesél. Meg hogy volt-e ott-e ruhatárban-e. Avagy kizárólag rosszul kivilágított, III-adosztályú vendéglátóipari egységekben múlatta az időt, ami -tegyük hozzá- a legvalószínűbb.

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr95459403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petike82 2008.05.08. 12:15:22

Azért az nagy lehetett a flitteres kalappal :).

globocnick 2008.05.08. 14:53:30

Fényképeket! Fényképeket!

dupi 2008.05.08. 15:57:57

én már a délmagyaros képen is mosolyogtam, de ez még lazább lehetett :) mit képet, videót!

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.08. 18:42:36

Milyen délmagyaros képeken?

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.09. 11:48:28

Ó, kösz, mióta kersem már ezt a cikket!:)

dupi 2008.05.09. 14:30:35

nincs mit. és a füldugóban tudtok (tudnátok) kommunikálni a vendégekkel? mennyire tompítja a hangot?

tra lala 2008.05.10. 10:32:02

Én anno dolgoztam diákmunkásként két napot egy gyárban, ott is adtak füldugót. A gépek zaját tompította elég rendesen, viszont a beszédet lehetett érteni (illetve a beszédet nem, de mikor kiabáltak hozzám azt igen). Ruhatárba mondjuk nem hiszem, hogy működőképes a dolog, mert ott a zajon kívül az artikulálatlan beszéd is gondot okoz:D

BéBé 2008.05.10. 17:50:14

Hát... ha azt vesszük... néha biz' gondot okoz az artikulálatlan beszéd. De lassan kezdjük megszokni... XD
Mondjuk max 1%-a a népnek az artikulálatlanul beszélő. A többség vagy józan még annyira, hogy érthető legyen, vagy már nem is szól egy büdös szót sem :) Azok a legpoénabbak egyébként. Csak sajnos leírni nem igazán lehet, hogy milyen a gesztikulációjuk, azt látni kell. Zseniális néhol, ahogy Activity-n edződött izmaikkal próbálják a tudtunkra adni vágyaikat... Néha elképzelem, ahogy bejön egy Mime, kifestett arccal, csíkos polóban, megfejel egy nem létező gerendát, eltántorog a pulthoz, lecsapja a nemlétező poharát a pultra, miután kortyolt belőle, majd felém nyújtja az üres kezét, mintha az jegyet tartalmazna. Majd hirtelen kicsit összezavarodott arcot vág, és elmutogatja, hogy elvesztette a jegyét. Megkérdezem, hogy milyen volt a cucca, ő elmutogatja, én bemegyek, keresgélek, kiviszem a semmit, még fel is segítem rá (ha jó kedvem van :D), majd írunk egy átvételit a láthatatlan tollal. Vagy csak megkérdezem, mi van a zsebeiben, ő mutogat, hogy... pölö "elefánt", kiveszi, körbetapogatja, visszateszi, mi pedig megnyugszunk. Jópofa lenne... XD
süti beállítások módosítása