Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Crescendo

2008.05.09. 05:09 - BéBé

Ez a nap is úgy indult, mint a tegnapi.
Gyakorlatilag hajnal egyig nem jött senki, pedig Erasmusos buli volt, sz'al faltól falig spanyolok álltak (spanyolfal, é'ted?! ...hm...)
Aztán beindult a dolog, még plusz tömböt is kellett kérnünk. Ami viszont megmagyarázhatatlan és furcsa volt, az az, hogy hogy kaptam én vissza vendégtől 229-es jegyet, mai bélyegzővel, mikor olyat ki sem adtunk (egy 500as tömb helyettesítette a 200ast, mert maradt tegnapról előre megírt, lepecsételetlen), ráadásul az a cucc tartozott hozzá, aminek hozzá kellett tartoznia. Úgy látszik egy jegy úri gellert kapott valahol. Begyűrűzik a Kiválasztott a ruhatárba... Tényleg fel nem fogom. Pont elírtuk volna csak azt az egyet, pont az 500asban és pont 200asra, és pont azok helyett használjuk ma, a pecsételésnél sem tűnik fel senkinek, sem a kiadásnál? Valószínűleg egyébként ez történt, de azért ez elég sok véletlen egybeesés... (és nem, nem az 5-öst olvastam 2esnek az elején, nyomokban sem 5ös volt rá írva...) Hát mindegy.
Volt ma értetlen vendég, agresszív jegyelhagyó, de persze a többség jófej volt jó szokás szerint.
(hogy a fr*ncba az a jegy?!)
Volt egy fura srác, aki jegyelhagyott, de el tudta rendesen mondani, mije volt, mi van benne, személyi, mittomén, csak furcsán viselkedett picit. Eleinte nem feltűnően. Mosolyogtunk, mire felháborodott, hogy ne nevessük ki. Mondtuk, hogy nem nevetjük ki. Ő meg elmesélte, hogy legutóbb is, mikor kinevették itt, itthagyott egy huszast legalább, úgyhogy ne nevessük ki. Ezt úgy hirtelenjében nem értettük. Majd mivel ennél a résznél magyarázat nélkül megejtett egy távozást is, ezért nem értjük még most sem.
(hogy a p*csába az a jegy?!)
Az este tanulságait pedig két kedves hölgyemény vonta le sikerrel , mármint hogy miért nem volt jó a buli: "Kævés vólt a kándúr" Gondoltam, hát talán így nem is véletlenül...
(nemé'tem azt a jegyet még mindig...)

Örömhír(bár ebben tulajdonképp nem vagyok biztos :P): M*tté visszaérkezés alatt áll, holnap már Őt találjátok másodmagával a pult megett.
Ami így belegondolva azt is jelenti, hogy nem igazán lesz frissülés, mert labamba és én is egy hét múlva dolgozunk legközelebb, M*tté pedig lusta disznó, és nem fog blogolni úgysem.

Ja igen, labamba ma este pwned, hámuszat és egyest is én vittem ki... XDXDXD

(valaki a jegyes témát megmagyarázná?!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr92460850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.05.09. 11:44:34

Mátté helyett én lezsek ma... Nem tudod kivel leszek?

BéBé 2008.05.09. 14:33:24

Nikivel nyílván :P
süti beállítások módosítása