Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Hétfő, 25...

2008.02.26. 12:35 - BéBé

Február. A hónapok hétfője. BéTéKás Történész-est.

A tegnapi buli is kiemelt lett, 3 fővel (GyK: egy buli kiemelt, ha az egy ruhatárosra jutó kabátok száma meghaladja a 300at. Az sok, igen. Néha négy emberrel is kijön a dolog. Igen, tudom, hogy csak 900 fogasunk van. Szar dolog 1200-1300at ilyenkor bepakolászni, hogy el se legyen kavarva...)
Hálistennek kavar nem volt, egy konkrétum volt az 555ös fogassal, de kiderült, hogy nem b*sztuk el, csak nem 555ös volt a jegy, hanem 535. Úgyhogy ez a rejtély gyorsan megoldódott...
Jegyelhagyó csak 3-4 volt, egy közülük retúrcetlis, de szerencsére mikor visszaraktuk a cuccát, megjegyeztem a számát, már magam sem tudom, miért, úgyhogy mikor villantotta a 670es jegyet, már reflexből a 156os fogast kerestem...
Volt viszont egy szerencsétlen arc, őt komolyan megsajnáltuk, pedig az embereket kevesen rühellik rajtunk kívül jobban. Elhagyta a jegyét, de a cucca már nem volt bent. Egyáltalán. Mivel elég feltűnő kabija volt, egy kollégám emlékezett rá, illetve arra, hogy már kiadta.
Ilyen egyébként könnyen előfordulhat. Ha elhagyod a jegyed, valaki megtalálja, és kiveszi. Benne volt a tárcája, összes irata, lóvéval, mindennel.
Később visszajött szólni, hogy meglett a pakkja, kint a Klub előtt szétgórva, iratok, tárca is meglett (zseton persze nuku).
Úgyhogy érdemes vigyázni arra a kersztbeb*szott cetlire.
Más érdekes nem is történt, ha emlékeim nem csalnak. Illetve még buli elején volt egy lány, aki "csak egy percre" szerette volna kikérni a kabátját. Efféle ügyekről később még lesz bővebben...
Szóval mondtam neki, hogy oké, kiadjuk, de visszatenni ugyanúgy 50 HUF. Ezt nem mi találtuk ki, így van a Klub szabályzatában, ki is van írva, betűvel, mégis sokan nyígnak rajta. Ő speciel nem nyígott, hanem próbált nagyon kedvesen mosolyogni, hogy jaj, ne már, naaa, izééé... Tényleg kedvesen mosolygott, én már majdnem mondtam neki, hogy akkor hagyd a picsába (ilyen helyzetekben ált. én török meg leghamarabb, de csak mert rühellek 5-10 percet ezzel baszakodni), nem kell majd újra beraknod, még a jegyed is tartsd meg... Mondtam volna MAJDNEM. Ebben a pillanatban ugyanis, talán látva a szememben a villanást, colos kollegám kivette a jegyet a kezemből, és összetépte fapofával. Szerintem engem hirtelen jobban sokkolt a látvány, mint a csajt, aki beletörődött a sorsába, és az ezzel járó, csocsónyi anyagi áldozatba, nekem viszont hátra kellett mennem, hogy ne röhögjem arcon.
Ezek a hirtelen dolgok egyébként a hangulat függvényei. Minél fáradtabbak vagyunk, minél később van, és minél kevesebben vannak a klubban, annál inkább lefáradunk agyilag, és akkor kevéssé vagyunk szociálisak. Ez általában a vendégekkel viccelődésbe, pofátlan oltásba, labdázásba, pultrarajzolásba és egyéb kreatív tevékenységbe, valamint fogadásokba torkollik (ha van lent a vendégek között ismerős, akkor szinte biztosan). De leginkább a szopatásba. Persze csak finoman...
Bár erről majd ír más...

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr55355052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.02.26. 13:12:00

...de mi lesz veletek, ha jön (itt) a tavasz, és a kabátok mennek a szekrény mélyébe?

serse 2008.02.26. 14:35:09

Van egy ruhatáros ismerősöm, aki kivállóan imitálja az jegy elhagyókat. Ha megengedi, elküldöm a róla készült fényképeket. : )

Danci 2008.02.26. 19:28:26

Tavasszal is kellünk majd, csak majd kevesebb ember fog dolgozni egy-egy buliban. Amúgy egyszer én is eljátszottam poénból a szotéban, hogy elhagytam a jegyem (vagy bilétámat, vagy mittoménmit), de nem értékelték a viccet...

BéBé 2008.02.26. 19:36:22

Jaja écesz, arra emléxem. Bisztiboy rendesen letolt... :)
Tavasszal bizony jó dolgunk van, meresztjük a herénket :P

mangorlo 2008.03.01. 12:36:56

érdekes és sosem szopatom a vendéget hanem beszélgetek velük, lányokkal életútinterjú és flört, pasikkal sima életútinterjú

BéBé 2008.03.01. 13:02:01

Hát életinterjúból nekünk is kijutott egy pár...
Épp abban reménykedtem ma, hogy este lent lesz A Béla, ő hoz az életünkbe napfényt :) Róla biztosan lesz egy külön poszt, mert nem egy tál eper a gyerek.
A szopatást meg nyílván nem úgy kell érteni, hogy baszakodunk a vendéggel, ezek általában humoros dolgokat takrnak, tudatosan nem sértünk meg senkit.
Hol toltad a ruhatárat egyébként?
süti beállítások módosítása