Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Péntek

2008.03.23. 14:12 - labamba

A péntekünk laza volt, köszönhetően a magas belépőnek, meg hogy sokan hazahúztak szünetre. Meg az esőnek. Összesen ha 400 ember lehetett lent, 3an voltunk, nem kellett igazán széthajtani magunkat. Néha ilyen is van. Nem baj, 31.-én úgyis sz*pni fogunk, addig lelkiekben készíthetjük magunkat.

Jött kettő lány, olyan 15 év körüliek lehettek, divatos cuccokban, napszemüvegben (!), rózsaszín műkörmökkel, és  természetesen Hello Kitty-s pénztárcával:
- Szia, ezt a két kabátot tudod egyre rakni?
- Igen.
- Jaj, olyan arcsi vagy! Köszcsi!
A múltkor talán a Heti Hetesben volt egy ilyen stílusú nő. Na ezek is olyanok voltak. Még többször is visszajöttek, szerintem leginkább azért mert a napszemcsisnek bejött M*tté, úgyhogy mindig lepasszoltuk őket neki. Mi meg azon röhögtünk, hogy lehet egy mondat összes szavát becézni, még a névelőket is. Amúgy helyesek voltak.

Figyelem, pókeres bekezdés jön, akit nem érdekel, hagyja ki nyugodtan. Volt egy  pókeres vendégünk is, elmondása szerint (és én hittem neki) 3$-6$ -os cashgame-ekben játszik FullTilten, egyébként FullTiltes fölsőben volt. PokerTracker, minden ami kell, ebből él. Kérdeztem hogy keres, azt mondta változó, a januárja kimagaslóan jó volt, 7500$. A Jóég tudja, én valamiért hittem neki, persze én nagyon hiszékeny vagyok, de dumálgattunk is erről, látszott hogy ért a témához. Én persze tegnap megint buktam. A szokásos, 2 órán keresztül jól játszok, megnégyszerezem a pénzem, majd egy pillanatban, egy rossz leosztás után elborul az agyam és elkezdek rosszul játszani. Aztán elmegy minden. De mivel ez nem egy pókerblog, lépjünk is tovább.

Jött egy fickó, és nem volt meg a jegye. Vagy megvolt, csak elkeverte a haverjával. Mindegy, a lényeg hogy Mátté megkérdezte tőle, milye volt. Ő elmondta és meglett. Ezután megkérdezte benne lesz-e így a blogban. Mi meg megígértük hogy igen. Nem egy nagy sztori, de úgy szeretett volna szerepelni...

Az este legszebb percei mégis P*stu kollégához fűződnek. Róla azt kell tudni, hogy képes visítva nevetni. Volt egy ilyen amcsi rajzfilmfigura is, csak a neve nem jut az eszembe. Szóval jött egy kedvenc pénteki törzsvendégünk, szokás szerint bebaszva, ment volna haza, és hogy min már nem tudom, de elkezdett röhögni valamin P*stuval együtt. Ez viszont annyira megtetszett a vendégnek hogy mégjobban elkezdett röhögni. Ez P*stunak tetszett meg, aki ettől csak mégjobban visított. És így tovább, vagy két percig röhögtek felváltva egymás röhögésén. Náluk csak egyik ismerősöm húga a tehetségesebb, ő a saját nevetésétől kapott röhögőgörcsöt...

Tegnap pedig csak lenéztem kicst dumálni, annyira nem volt lent senki, hopgy 11kor kettő kabát lógott a fogasokon. Boogie persze lent volt, Indián helyett viszont volt egy cowboykalapos, hosszúhajú, szakállas, westerncsizmás vendégünk. Ahogy belépett, Mátté  elkezdte dúdolni a Indiana Jones filmbetétjét... Úgyhogy még nem tudom hogy Cowboynak, Sheriffnek, Walkernek vagy Indynek szólítsuk-e a továbbiakban.

A jövő hét tavaszi szüneti pangás, úgyhogy buli sincs, csak dolgozói, de az keményen. Mint egy céges buli, csak ez egy szórakozóhelyen... Ha lesznek történések amiket elbír a nyomdafesték, és emlékezek is rájuk akkor majd kaptok belőle ízelítőt. Addig is Kellemes Húsvétot, sok locsolót és mégtöbb pirostojást mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr8393410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéBé 2008.03.24. 08:13:58

Hetihetesbenhülyénbeszélőnéni: Tereskova (tudod, "illatos a p*nááám...")
Blogbanszereplést -khm- korlátolni kéne ilyen szempontból, még a végén direkt rákapnak a hülyeségre, hehehe :):)
A "milye volt" az PONTOS JÉ :)
Röhögő rajzfilmfigura: Mardel (a magyar szinkronban)
Na, hirtelen ennyi edukáció :P
Megyek beb*szni.......

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.03.24. 09:07:31

Menjél, lassan én is indulok. De nekem valamiért nem Mardel rémlik a névre. Persze kurarég néztem már.

Tomoo 2008.03.24. 16:32:43

eredetileg Muttley a neve, a kellemes pedig kis K :)
és nem fogod elhinni, de a húsvét is kisbetűvel kezdődik.
ez a komment nem kioktatás céljából jött létre

ja és sok sikert 31-én. én is mögyök

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.03.24. 23:36:17

Húsvét miért kis k? Mondjuk amilyen szar volt a mostani, meg is érdemli... Dehát ha a Karácsony nagy K? Mindegy.

A Muttley már ismerősebb, lehet hogy kiskoromban az angol Cartoon Network-ön néztem anno. Persze inkább csak a röhögése matadt meg, pont mint P*stu:)

Tomoo 2008.03.25. 14:11:22

a karácsony is kisbetűs ..

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.03.25. 17:52:04

A kiskarácsony nyilván, de a Nagykarácsony is? Viccet félretéve, utánanéztem, igazad van. Persze kapásból találtam rá ellenpéldát, dehát mint tudjuk a magyar nyelv ilyen: kivétel erősíti a szabályt. A véleményem meg az, hogy ezek az események, ünnepek megérdemelnék a nagybetűs írást. Dehát ez az én véleményem, nyilván kinemsz***ale...

Tomoo 2008.03.25. 20:03:31

És mi a kivétel?

tra lala 2008.03.26. 11:28:28

Amikor a mondat első szava:)

Tomoo 2008.03.26. 13:33:33

Köszönöm a privát kiegészítést. Egyébként annál, hogy kivétel erősíti a szabályt, nem sok nagyobb hülyeséget ismerek. Tudjátok, hogy ez honnan jött? Elmondanám szívesen, de ha gugliba beírjátok, ott is biztos le van írva valahol.

BéBé 2008.03.26. 14:20:07

Nem kell beírni a gugliba...
Én úgy emlékszem még kölökkoromból, a Szuhay-Havas Enciklopédiában volt erről egy rövid cikk.
Mármint a latin eredetiről (ha jól emléxem "exceptio probare regulam" - 'schuldigung a latinomért, rég voltam kisgimnazista...)
Szal ez kábé azt jelenti, hogy a kivétel próbára teszi a szabályt.
Talán a kavarodás onnan ered, hogy létezik probare helyett confirmat-tal mondott alakja is, de hogy honnan került az úgy a köztudatba, arról talán csak Bitaikolléga tudna mondani bármit is.
Egyébként a kivétel erősíti a vakbelet.

Tomoo 2008.03.26. 17:35:30

így valahogy. de nem mondott senki semmit, hanem állítólag félrefordították. mégpedig az exceptio-t exemptio-ra. ennyit saját kútfőből. a többit a wikin:
hu.wikipedia.org/wiki/Kiv%C3%A9tel_er%C5%91s%C3%ADti_a_szab%C3%A1lyt

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.03.26. 18:43:24

Már én is gondolkoztam ezen a kivételes dolgon, hogy egy irdatlan nagy baromság. Valóban az.

Amúgy én úgy döntöttem szarok rá, az ünnepneveket csakazértis nagybetűvel fogom írni. Attól még mert valami nagyokos úgy döntött, hogy Nemecsek módjára a Karácsonyt meg a Húsvétot, stb. megszégyeníti, én megadom a tiszteletet. Pláne ugye hogy kivételünk is van, milyen alapon illesse meg csak azt a nagybetű.

BéBé 2008.03.27. 10:58:05

Sz*rjunk már rá, nem? Blog ez, nem magazin! :)
(bár pölö a Kártya Magazinban éjjel-nappal elnyomtatnak vmit. Néhaa még a címlapot is, ami azért gáz...)
Szóval nem kell szégyenkezni. Majd kiírjuk, hogy SZÁNTSZÁNDÉKKAL (ezmilyenhülyeszó) NEM ÍRUNK HELYESEN. Viszont helyesen mosolygunk. Lehet válogatni.
Egyébként úgy döntöttem, kalóz leszek. Hol lehet ilyesmiket venni? (mármint köpenyt, öveket, kardot, ilyesmit)
AARRRGHH!
Mocskos szárazföldi patkányok! *köpés* Csak nem az úri hacukátokkal akarjátok megtömni a vén Jolly Roger raktárát?! Véreskezű George Wylder kapitány megmaradt ép szemére mondom, ötven csengő aranypénzetekbe fog ez kerülni! AAARRGGHH! És most tűnjetek a szemem elől, kákabélű pondró népség! AARRRGGGH!
Közben meg például lóbálnám a kardom, vagy vmi mű-aranyfogat villogtatnék... Nem is lenne rossz. Éccesz meg lehetne ninja. Néha megverekednénk a világ egyensúlyáért. Vagy nem. :)

labamba · http://labamba.blog.hu 2008.03.28. 03:32:59

piratevninja.com/

Mindenki tessék átbogarászni, tanulságotleszűrni, ninja ellen senkinek esélye nincsen. M?x a részeg ninja ellen. De ellene se. Nem kabátstory, de ninjutsus-sal ne küzddj. Megjárod. Majd józanoul írok egy post róla.

labamba · http://kabarsydfsfsdsdffsd.asdfsdfs.hu 2008.03.28. 03:36:20

Nem írok róla, mert nem kabátos. Az erőviszonyokat úgyis érzi mindenki Még a kalózok is..

BéBé 2008.03.28. 09:51:02

Háhhááhhá!
Látom, felébredt a ninja-véred!
De te is tudod nagyon jól, hogy az én vizeimen hajózva esélyed sincs, hogy ne cápaeledelként végezd!
AARRGGGGGHH! :):)
Egyébként zsír a szavazós oldal. Nem is vagyunk sokkal lemaradva... :P

labamba · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.03.28. 10:59:51

Szavazni is lehet? Én csak dolgozói buliról mattrészegen hazaesve linkeltem egyet, nem is néztem még az oldalt... De most csak odakukkantok. Aztán elmegyek a Tescoba és veszek egy Colt-ot magamnak, anyira szarul vagyok. Reggel óta legszívesebben a falra másznék. Fúú, de szarul vagyok...

BéBé 2008.03.28. 13:01:57

Azé találtam a régi hozzászólásoknál szép, magyar, építő jellegű kommentet is (naná, hogy Kalóz írta):

kepfeltoltes.hu/view/080328/piratesversusninjas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
süti beállítások módosítása