Kabátok Közt

A történések és szereplők a fantázia szüleményei. "Szeged" nevű város, és "Nanáhogyén Klub" nevű hely nem is létezik. Különben is, a vendégeink kultúrált egyetemisták, a jövő reménységei ők. Sohasem viselkednének állatok módjára, valamint nem vedelnek, nem drogoznak. na.

Utolsó kommentek

  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in whttp://www.x... (2010.06.16. 10:50) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: www.xvideos.com/video274090/milf_rosetta_defi http:id6/cala_craves_fucked_deep_by_in htt.xvideos.c... (2010.06.16. 10:48) Laci te, hallod-e?
  • TGV3: Mindennapnőnap van. (2010.02.25. 10:14) Laci te, hallod-e?
  • globálnyik: Lécci lécci lécci folytassátok, most ígértétek meg sokadszorra, hogy lesz folytatás, aztán közben ... (2009.10.13. 16:54) Harmadik évad
  • TylerD.: ja és h ne maradjatok munka nelkul egy kis reklam: www.ruhazatatescoban.hu/images/hu_home_cher.jp... (2009.10.05. 18:46) Harmadik évad
  • Utolsó 20

Félfőnix

2008.09.25. 07:00 - BéBé

Meghaltam, de egyelőre nem születek újjá. Tippeljetek: Ha közgazdász+gólyabuli+állatkannibál koncert+ Ballantines akció van, akkor hány ember kell a ruhatárba? Kettő. És ki szívja a fogát ilyenkor? (rajtunk kívül ugyebár...) A Vendég.

 

Első élménye, mikor két plusz tömböt kell kérnünk (telefonon, mert kimenni ilyenkor nem lehet, egyrészt, mert egy ember még annyit se tud ilyenkor kezdeni a ruhatárban, mint kettő, másrészt a felgyülemlett tömegen is fizikai képtelenség ilyenkor átverekedni magad), és közlöd, hogy gyerekek, akkor öt perc szünet, mert meg kell írnunk őket egyenként, majd lepecsételni. Az első tömböt sikerült is, a másodikat kiadás közben voltunk kénytelenek, a közhangulat (ez milyen egy komcsi hangzású szó xD utoljára a Budapest Retróban hallottam...) nyomásának engedve. És (ahogy mondatot ugye nem kezdünk) ott állsz, mint f*sz a lagziban, bámulod a tömeget, és próbálsz fejben valamit összehozni a dologból, mert ugye 60 ember kivenné épp a cuccát, miközben 117 beadná, és heveny pultránktolás közepette egymást tapodják. Bár végül is tök mindegy, melyikükkel kezded, a másik 15, aki a pult elé fér úgyis leanyáz, mintha én élvezném a helyzetet. Majd miután elfogyott a két plusz tömb is, kezdődik a visszaadózás (a kivett cuccok eltett jegyeire történő cuccbeszedés), ami csontig fáradt aggyal/testtel, bevérzett szemmel, nulla körüli IQ-n elég veszélyes feladat. Bár hálistennek 4 félrepakolással sikerült megoldani. Persze három felbőszült, alapjáratban sem túl empatikus hajlamú gazdászlánynak fél négy magasságában magyarázhatod, hogy legyen már szíves bejönni segíteni megkeresni a cuccát, mer elcs*sztük. Vérben forog a szemük, és üvöltenek, hogy hogy lehetünk olyan hülyék, hogy másnak odaadjuk. És itt nem tudsz közbeszólni, hogy nem adtuk oda senkinek, csak rossz fogasra tettük (jelen esetben a 450-405 problémába sikerült bonyolódnunk), legszívesebben lemarnák az arcod, hogy mekkora barom vagy. És még igazuk is van. Aztán, mikor meglesz, épp csak le nem köpnek. De csak mert az nem lenne túl nőies. De hát előfordul az ilyesmi, ha belegondolok, hogy 3/4 háromkor volt érkezésem elszívni el az első cigimet (aki ismer, tudja, hogy mondjuk láncdohányos nem vagyok, csak kb. 20 percenként gyújtok rá, ha nem unatkozom, és nem is igazán gyenge cigit szívok...), szóval 4 óra nikotinhiány után el lehet képzelni, mekkora agykapacitással tevékenykedem (vécére amúgy 4kor tudtam kimenni...) Végül is 1052 kabáton zártunk ketten (négyen szoktunk ennyire lenni, de már három fővel is kiemelt buli lett volna) Mondjuk azért fizetnek, hogy megoldjuk. Így sikerült. Igaz, nem érzem a lábam (pedig most lehet szaga rendesen), és a bal fülemre nem hallok. Bár nekem már az is sikerélmény mára, ha anyám álmában nem fullad meg a csuklástól. Habár lehet, hogy csak a nénikémet emlegették, mert kevésbé voltak ingerültek...

 

Celebeink közül lent volt a Táskás Lány (örömmel jelentem, hogy végre jó a kedve :)), valamint A Tétékás, aki nem jött le a cuccáért, de egy haverja utánavitte.

 

Belsős hír: kaptunk új pecsétet (vagy micsodát. Mi az, amivel a dátumbélyegzőt nyomod? Vagy az maga a dátumbélyegző, és amit csinál, az a dátumbélyeg? Mi a hivatalos neve a rekvizitumnak?) Áhh, már ilyeneken jár az agyam ép része (bár mondjuk hiába), itt kéne abbahagynom, mielőtt elasszociálok pölö a Gauss-Bonnet tételig. Bár már meg is történt. Na jó, azt hiszem én most megyek forró vizet engedni, mielőtt nem túl késő.

 Jah! Majd elfelejtettem! Nem tudok kommentelni blog.hu-s blogokra (fogalmam sincs, miért), úgyhogy nem tudtam visszaírni, de a kiccica hétfőn szerető gazdára lelt, ugyanakkor mindenkinek köszönjük százezerszer, aki segítő szándékát felajánlotta!

A bejegyzés trackback címe:

https://kabatokkozt.blog.hu/api/trackback/id/tr57680447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokonai Vitéz Lajkó Kant · http://azokmarsokk.freeblog.hu 2008.09.25. 14:41:41

Jó ez a bejegyzés is, azt jelenti, többedszer olvasva sem unalmas, igaz még egy mondat sem olvastam. Viszont a labamba meglehetősen régen írt bejegyzést és lehet valaki, a ki aggódik emiatt, de legalább ez nem bárki, ettől még persze fennáll, hogy senki, hiszen ez is éppen kizárja, hogy bárki, hanem valaki, aki lehet senki, vagy csupán csak valaki és akkor kizárva, hogy bárki és senki, viszont ebben a valaki-ben nincs kizárva, hogy ez utóbbi lehet mindenki, de nem bárki, mellesleg meglehet, hogy mindenki valaki és senki, azonban nem bárki, aki senki és vica versa, kivéve, hogy aki senki, az bárki, így visszanézve labamba utsó bejegyzését, lehet van aki aggódik emiatt, esetleg nem mellékes az sem, hogy mellőzi őt, az aki és valaki továbbá lehet senki, de nem bárki és mondjuk ki, talán nem aggódik, hanem csak közli, hogy attól, hogy magában úgy érzi, hogy nem történik vele semmi, az semmi, viszont akkor duplán az, de az már valami, így épp ideje volna írni neked is labamba. Tanácsokat ad hoc könnyű osztani vessző tudom az írást eröltetni nem lehet, mert akkor roszul sülhet el, de nem hinném, hogy nem volna mit írnod, hanem inkább azt, hogy szándékosan fogod vissza magad, drága labamba, vagy nem?!

Simon 2008.09.25. 16:00:09

ÖÖÖ...mi? :D

BéBé · http://kabatokkozt.blog.hu 2008.09.25. 19:24:32

Igazság szerint ennél egyszerűbb oka van a dolognak: labamba eleddig kétszer dolgozott, mióta kinyitottunk. Legközelebb pénteken fog, helyettem, talán akkor posztol valamit :)
süti beállítások módosítása